Play Android APK - ÜCRETSİZ FİLM, DİZİ VE CANLI TV UYGULAMASI

Uygulama, kayıt olmayı istediği için kuramadım. Daha doğrusu, yıllardır kullandığım yahoo adresine geçersiz adres dedi.Misafir seçeneği olsa denerdk

Uygulama, kayıt olmayı istediği için kuramadım. Daha doğrusu, yıllardır kullandığım yahoo adresine geçersiz adres dedi.Misafir seçeneği olsa denerdk
Maalesef anonim kullanıcılara izin vermiyorum, mail adresinize doğrulama gelecektir oraya bakın

Uygulamamızı paylaşıp bize destek olabilirsiniz.

Kral tam ekran seçenegînide eklerseniz yayına

Maalesef anonim kullanıcılara izin vermiyorum, mail adresinize doğrulama gelecektir oraya bakın
Adres geçersiz dediği için gelemiyor tabi, hesap belki 30 yıllık yahoo. Sorun değil hocam, ben bir çözüm bulurum

Belirli kanallar için reklam izle diyor ama reklam izlenemiyor dolaysiyla kanallar açılmıyor

Ekli dosyayı görüntüle 14573

Play - Dizi, Film, Medya ve Canlı TV Uygulaması

TELEGRAM:

Her türden dizi, film, medya ve canlı tv izlemek isteyenler için mükemmel bir uygulama kesinlikle kullanmanızı öneririm.
Sizden tek bir ücret talep etmeden sadece uygulama içi reklamları izlemenizi ve bize bu şekilde destek olmanızı rica ediyoruz.

Hepsi ve daha fazlası uygulama içerisinde mevcuttur.

AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İNDİREBİLİRSİNİZ !

Hocam tıklıyorum açılmıyor kanallar premium falan diyor tşkler

Hocam film izlenmiyor reklama bas diyor basıyorum hiç bi tepki vermiyor

hocam yanlış anlamayın ama umarım en kısa zamanda box surum çıkar cunku amacımız genıs ekranda deneyım yasamak mobıl emın olun hıç cazibesi yok birde sözüm sizden dısarı bankacılık vs kullandıgımız telefonlara kımse tedirgın olup yuklemıyor bu sıte sahıbı ve bende dahıl cok kullanıcı dogru olanda budur umarım box cıkar o şekılde deneriz.

hocam yanlış anlamayın ama umarım en kısa zamanda box surum çıkar cunku amacımız genıs ekranda deneyım yasamak mobıl emın olun hıç cazibesi yok birde sözüm sizden dısarı bankacılık vs kullandıgımız telefonlara kımse tedirgın olup yuklemıyor bu sıte sahıbı ve bende dahıl cok kullanıcı dogru olanda budur umarım box cıkar o şekılde deneriz.
Evet doğru diyorsunuz ama bunu yapması bile çok uzun ve zorlu bir süreç yeterince ilgi görürse box sürüm planlarız umarım

Geri