Latte
Geliştirici
- Konular
- 72
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet, bugün son gün.10-15 tane alalım zor günlerde kullanırız![]()
Bence sadece marketlerde değil tüm sektörlerde paralı olmalı parası da 50 kuruş değil 5 yada10 tl olmalı olmalı ki en azından bir kalende olsa kültür dönüşümü yapmış olalım şöyle bir sokağa çıkınca yada gezi alanlarına filan gidince yaşadığım toplumdan kendi milletimden bu milletten olduğuma utanıyorum hertaraf pisliki çinde önüne gelen acaba buranın içine nasıl ederiz yarışı yapar gibi doğaya millete kastı varmış gibi etrafa pislik yayıyor toplum olarak büyük bir aklaksızlık kültürsüzlük içindeyizPlastik poşet komisyonunun toplanması sonucu alınan kararla; 1 Ocak 2025 tarihinden itibaren, 25 kuruş olan plastik poşet fiyatları 50 kuruş olarak güncellenmiş.
25 kuruş olan plastik poşet fırsatları için son 3 gün!
Link bırakmıyorum. Hiper, süper, mega bakıp bulursunuz.
poşet doğaya çevreye zararlı poşet yerine doğaya çevreye zararı olmayan kağıt kullanılabilir artı toplum çanta tarzı birşey kullanmayı alışkanlık edinmeli plastiğinde nasıl üretildiğini bilsen zaten kullanmazsın tamamı sıfır hammaddeden üretilmiyor çoğu özellikle renkli olanlar çöpten toplanan geri dönüşümden üretiliyor insanlar pis kokudan rahatsız olmasın diye özel koku katılıyor kargo poşetlerine bak vanilya kokar bilerek katılıyor plastikte tek güveneceğiniz kap şeffaf olandır ilk hammaddeden üretilmiştir gerisi defalarca kullanılmış çöplerden geri dönüştürülmüş hammaddeden dirBaşkaları kötüye kullanıyor diye ben neden fazla para vermek zorunda kalmalıyım.
Onlara ders verirken beni neden zor durumda bırakacak bir uygulama olsun.
Bir sürü şey söylenebilir bu konuda.
Hatta halkın da söz sahibi olması için siz veya başkalarının da poşet komisyonuna katılması iyi olabilirmiş. En azından bizi poşet konusunda tamamen azat etme önerileriniz olurmuş anladığım kadarıyla.
Doğru çözüm her zaman var, eğitim şartÇantamda 2-3 tane bez torba taşırım , bazen markete uğramak gerekiyor eve giderken![]()
Sağlamcı olmak her zaman iyidir.Çantamda 2-3 tane bez torba taşırım , bazen markete uğramak gerekiyor eve giderken![]()
O parayla olacak iş değil dostum. Karbonhidrat kafalı zihniyetlere çözüm yok.Bence sadece marketlerde değil tüm sektörlerde paralı olmalı parası da 50 kuruş değil 5 yada10 tl olmalı olmalı ki en azından bir kalende olsa kültür dönüşümü yapmış olalım şöyle bir sokağa çıkınca yada gezi alanlarına filan gidince yaşadığım toplumdan kendi milletimden bu milletten olduğuma utanıyorum hertaraf pisliki çinde önüne gelen acaba buranın içine nasıl ederiz yarışı yapar gibi doğaya millete kastı varmış gibi etrafa pislik yayıyor toplum olarak büyük bir aklaksızlık kültürsüzlük içindeyiz