Philisp TV Kanal Donması

Konular
3
Merhaba. Phlips marka smart tv kullanıyorum. Tvnin kendi içinde gömülü uydu alıcısı var ve bunu kullanıyorum. Son zamanlarda izlediğim kanalların tamamında sık sık pixelleşme ve donma yaşıyorum. Bu sorun sadece bende mi bu şekilde yoksa genel bir sorun mu? Bu sorunla karşılaşıp çözebilen varsa çözümü yazarsa çok sevinirim.(Yayın parametreleri güncelledim sorun çözülmedi).Fotoğraf örnektir ben çekmedim. Çok sık şekilde böyle gözüküyor1757323727681

Son dönem gelen yayınlar hd ve üstü formatında. Tv niz biraz yıllandıysa gelen yayınları ve kanal geçişleri doğal olarak yavaşlayacaktır. Ayrıca yayını aldığınız kaynak neyse çanak lnb si , kablosu ve diğer kullandığınız kompenentler yayına etki eder buna yayını çanakla alıyorsanız havanın kapalı veya açık olmasıda dahil. Ayrıca eski bir tv satışçısı olarak Philipslerin tamamında kanal geçişlerde yavaşlık var Ama dün ki maç yayınında benimde gözlemlediğim TV8 in yayın kalitesi düşüktü. Onu söyleyebiliriz.

Merhaba. Phlips marka smart tv kullanıyorum. Tvnin kendi içinde gömülü uydu alıcısı var ve bunu kullanıyorum. Son zamanlarda izlediğim kanalların tamamında sık sık pixelleşme ve donma yaşıyorum. Bu sorun sadece bende mi bu şekilde yoksa genel bir sorun mu? Bu sorunla karşılaşıp çözebilen varsa çözümü yazarsa çok sevinirim.(Yayın parametreleri güncelledim sorun çözülmedi).Fotoğraf örnektir ben çekmedim. Çok sık şekilde böyle gözüküyorEkli dosyayı görüntüle 13016
Yayın çanaksa önce onu kontrol etmenizi öneririm.

Son dönem gelen yayınlar hd ve üstü formatında. Tv niz biraz yıllandıysa gelen yayınları ve kanal geçişleri doğal olarak yavaşlayacaktır. Ayrıca yayını aldığınız kaynak neyse çanak lnb si , kablosu ve diğer kullandığınız kompenentler yayına etki eder buna yayını çanakla alıyorsanız havanın kapalı veya açık olmasıda dahil. Ayrıca eski bir tv satışçısı olarak Philipslerin tamamında kanal geçişlerde yavaşlık var Ama dün ki maç yayınında benimde gözlemlediğim TV8 in yayın kalitesi düşüktü. Onu söyleyebiliriz.
TV yi alalı yaklaşık 1 sene oldu.Çanak kullanıyorum apartmanda kaldığım için kendi kafama göre işlem yapamıyorum çanak ortak olduğu için. sinyal gücü 90 üzerinde her kontrol ettiğimde. LNB ayarını da yaptım. Daha önceden böyle bir sorun yoktu. Son 1 aydır bu şekilde. Kanal geçişindeki yavaşlık dediğiniz gibi. Geneli yavaşmış bu marka tvlerde.

Transponder ince ayarı varsa tv de onu deneyin.

Uydu Anten Kablolarinda Ezilme,Deformasyon,Oksitlenme,Olmus Olabilir.Kablolarda Sorun Yoksa,Lnb,Canak,Coklayicilar,Lnb Veya Canak Montaji İnce Ayar Yapilmamistir. Ortalama Ayar Yapmislardir.Baska Bu Sekilde Ancak Fikirlerimizi Soylebiliriz.En Guzeli İslerden Anlayan Birine Gostermeniz Olur Saygilarimla.

Apartmanlarda ortak çanak yerine bireysel çanak en iyisidir ama tabi ki bağlaya biliyorsanız. Günümüz apartmanlarında görüntüden dolayı bireysel çanağı yasaklıyorlar.

Geri