Peugeot katlanır bisiklet hk.

dehakan7

Müdavim
Konular
415
Fiyat güzel peugeot bisikletleri kaliteli zaten daha önce yarış bisikletim vardı epey binmiştim, bu model için ne dersiniz ?

1732272522738

Son düzenleme:
Zorlarsan o fiyata bayiilerde tern ya da dahon bulabilirsin ustad.
En giris seviyesi modelleri bile bu markalarin (tern a7 link mesela) baska markalardan kalitelidir.
Katlanir bisiklette butceniz elveriyorsa baska markalara bakmayin bile…zira en onemli nokta katlanma mekanizmasi ve o konuda bu iki marka standartlari belirler, diger markalarda genelde taklit eder

Zorlarsan o fiyata bayiilerde tern ya da dahon bulabilirsin ustad.
En giris seviyesi modelleri bile bu markalarin (tern a7 link mesela) baska markalardan kalitelidir.
Katlanir bisiklette butceniz elveriyorsa baska markalara bakmayin bile…zira en onemli nokta katlanma mekanizmasi ve o konuda bu iki marka standartlari belirler, diger markalarda genelde taklit eder
Fiyatları yüksek haddinden fazla bunun fiyatına yaklaşan yok ki

3 daha ekle bence şuna bak derim (Tabii ki imkan meselesi yoksa kesinlikle Dahon)

Motor için tövbeliyim düştüm ve bıraktım 😔

Evet bende biner binmez ısındım da aldım, daha ergonomik ve ekonomik geldi bana ;)

1000155561
Hocam bendede var bir katlanır bisiklet marka modeli Carraro Flexi 121 öneririm 21 vites yokuşlarda çok iyi. Benim model V fren fakat fren performansını da gayet beğeniyorum diğer frenli modellerinin fiyatı değişebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ENS
Güzelmiş güle güle kullanın, evet 21 yokuşlar için avantajlı , benim de tercihim v fren, diğerleri daha iyi ama v fren bakım yönünden avantajlı , mekanik disk yada hidrolik disk bakımları , bakım süreçleri bana göre değil ;)

Carraro Flexi çok sevdiğim ve beğendiğim bir model. Malzeme kalitesi olsun, dayanıklılık olsun. Tavsiye ederim. Elektrikli modelini de katlanır elektrikli alacaklar için kesinkle öneririm.

Ama katlanır bisiklet dediğinde Bromton derim başka bir şey demem.

Geri