Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kodi var diye biliyorum buna benzerclodustream pcde yok bluestacks ile yapılır biliyorum ama direk uygulama olarak pcde en iyisi hangisidir dizi film için türkçe dublaj olarak
nasıl kullanıcazZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
1 streemio 2 Kodi kdksksd ne yazikkiclodustream pcde yok bluestacks ile yapılır biliyorum ama direk uygulama olarak pcde en iyisi hangisidir dizi film için türkçe dublaj olarak
Gelistiricileri arasında kekik'inde bulunduğu güzel bir programa benziyor. Henüz deneyimlemedim ama program tasarımı hoş bir tasarım olmuş bugün yarın bi denemekte fayda var teşekkürler.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kodi plex var fakat torrente hizmet eden en iyisi stremioStremio dan daha iyisini görmedim.
Bu Windows için vardı ama pek ilgilenilmiyor linuxda yok cloudstream benzeri github da bı kaç program daha varGelistiricileri arasında kekik'inde bulunduğu güzel bir programa benziyor. Henüz deneyimlemedim ama program tasarımı hoş bir tasarım olmuş bugün yarın bi denemekte fayda var teşekkürler.
Epey başarılı. görmemiştim daha önce. teşekkürler.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
nasıl çalıştırdınız bende hata veriyorEpey başarılı. görmemiştim daha önce. teşekkürler.
yine aynı hatayı verdi ne yapıcamZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bunu winrarla çıkart içindeki ShadeBox'a çift tıkla çalışır.
Uygulamayı winrar veya 7zip ile açın içinde yer alan klasörü masaüstüne atın ve oradan çalıştırın.yine aynı hatayı verdi ne yapıcam
yine olmadıUygulamayı winrar veya 7zip ile açın içinde yer alan klasörü masaüstüne atın ve oradan çalıştırın.
baştan indirip sildim ilk başta python indiriliyor dedi sonra da yine aynı hatay verdi api çıktıları için konsolu kontrol edin diyor benlik bi sorun mu genel mi?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bunu winrarla çıkart içindeki ShadeBox'a çift tıkla çalışır.
Pythonluk bir durum yok hocam siz tam olaran nereden nasil indirdiniz merak ettim doğrusu.baştan indirip sildim ilk başta python indiriliyor dedi sonra da yine aynı hatay verdi api çıktıları için konsolu kontrol edin diyor benlik bi sorun mu genel mi?
buradaki linkten indirdimPythonluk bir durum yok hocam siz tam olaran nereden nasil indirdiniz merak ettim doğrusu.
şimdi githubdan bi sürümünü indirdim sadece exe var o açıldı sorunsuz ama fotodakiyle aynı değil ve galiba tüm filmler yokEkli dosyayı görüntüle 4979
Bende çalışıyor sorunsuz.
yok o çalışmıyor işte uygulamaya şuan api entegre ediliyormuş yakında kullanılacakmışZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Windows-Linux ikisi için de var
Windows-release.zip indireceksiniz içinde ki klasörü çıkarıp o klasörden uygulamayı açacaksınız tabi windows kullanıyorsanız. Çünkü en son baktığımda bi sorun yoktu uygulamada.yok o çalışmıyor işte uygulamaya şuan api entegre ediliyormuş yakında kullanılacakmış
bu açıldı ama kanallara tıklayınca dll hatası veriyor dll yükledim yine olmuyor paylaşım için teşekkürlerEvet bende de aynı şimdi hata verdi çok yeni uygulama normaldir, çalışmıyorsa:
Bu eski versiyonu daha sorunsuz galiba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.