pcde cloudstream benzer en iyi program nedir

dvm95

Üye
Konular
8
clodustream pcde yok bluestacks ile yapılır biliyorum ama direk uygulama olarak pcde en iyisi hangisidir dizi film için türkçe dublaj olarak

Stremio dan daha iyisini görmedim.

Stremio dan daha iyisini görmedim.
Kodi plex var fakat torrente hizmet eden en iyisi stremio
Gelistiricileri arasında kekik'inde bulunduğu güzel bir programa benziyor. Henüz deneyimlemedim ama program tasarımı hoş bir tasarım olmuş bugün yarın bi denemekte fayda var teşekkürler.
Bu Windows için vardı ama pek ilgilenilmiyor linuxda yok cloudstream benzeri github da bı kaç program daha var

baştan indirip sildim ilk başta python indiriliyor dedi sonra da yine aynı hatay verdi api çıktıları için konsolu kontrol edin diyor benlik bi sorun mu genel mi?
Pythonluk bir durum yok hocam siz tam olaran nereden nasil indirdiniz merak ettim doğrusu.

yok o çalışmıyor işte uygulamaya şuan api entegre ediliyormuş yakında kullanılacakmış
Windows-release.zip indireceksiniz içinde ki klasörü çıkarıp o klasörden uygulamayı açacaksınız tabi windows kullanıyorsanız. Çünkü en son baktığımda bi sorun yoktu uygulamada.

Arkadaşın bahsettiği hata şu sanırım ,kullanmıycam meraktan baktım ama bende de verdi yani hatayı.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-02-28 191154.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-28 191154.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 23
Evet bende de aynı şimdi hata verdi çok yeni uygulama normaldir, çalışmıyorsa:
Bu eski versiyonu daha sorunsuz galiba
bu açıldı ama kanallara tıklayınca dll hatası veriyor dll yükledim yine olmuyor paylaşım için teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Geri