PC vs Tablet (KAFAM ÇOK KARIŞIK)!!!

kaanbaskan

Üye
Konular
33
Arkadaşlar, ben oyun için topladığım PC'yi ve ekipmanları satmak istiyorum, bana hamallık gibi geliyor artık. Ben bir tablet alırsam, PC gibi kullanabilir miyim? Word, Excel, PowerPoint kullanıyorum, film izliyorum, maç izliyorum. İçerik üreticisi değilim, sadece tüketiyorum ve oyun oynamak da istemiyorum. Günlük hayat kullanımında sizce tabletler yeterli gelir mi benim için? Belki yazıcıdan bir şey çıkartırken sorun yaşarım. Bilmiyorum, sizin aklınıza gelen bir şeyler var mı, "PC'de yaparsın ama tablette yapamazsın" diyeceğiniz. Gündelik kullanım için PC mi, tablet mi sizce?

Arkadaşlar, ben oyun için topladığım PC'yi ve ekipmanları satmak istiyorum, bana hamallık gibi geliyor artık. Ben bir tablet alırsam, PC gibi kullanabilir miyim? Word, Excel, PowerPoint kullanıyorum, film izliyorum, maç izliyorum. İçerik üreticisi değilim, sadece tüketiyorum ve oyun oynamak da istemiyorum. Günlük hayat kullanımında sizce tabletler yeterli gelir mi benim için? Belki yazıcıdan bir şey çıkartırken sorun yaşarım. Bilmiyorum, sizin aklınıza gelen bir şeyler var mı, "PC'de yaparsın ama tablette yapamazsın" diyeceğiniz. Gündelik kullanım için PC mi, tablet mi sizce?
Huvai onerim herseyini eksiksiz yaparsin ben mmemunum

Bahsettiğiniz şeyler için eksiğini yaşamazsınız.

Belki yazma olarak dokunmatik yerine harici klavye kullanmak daha pratik gelebilir.

Yazıcı konusunda ise yazıcı ağda tanımlıysa ya da kablosuz özelliği varsa sorun olmaz. Zaten kablosuz ise en işinize yarar kısım olur. Kaldı ki telefon ile yazdırma yapabiliyorsanız onda da yaparsınız.

Herhangi bir PC için taşınabilir ya da masaüstü yapmak istedikleriniz saydıklarınız ise tablet ile de yaparsınız rahatça. İşlemci ve ram belleği iyi olanı seçerseniz daha iyi olacaktır elbette.

Seçenek olarak bu tarz birşey de olabilir belki;

Geri