PC Users Program Kullanım Anketi

Her Bilgisayarda Olması Gereken Temel Programlardan Hangileri Sizce Daha Önemlidir.?

• 4-Cd/Dvd Yazma Yazılımı

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

IronWolfTamga

Müdavim
Puan 123
Çözümler 0
@IronWolfTamga

1781099159650.png

Program:

Bilgisayarın bir işlevi yapması için tasarlanmış komutlar zinciridir. Günümüzde bilgisayar büyük bir yer almıştır bu yüzden bu sektörde çalışmak isteyen kişiler işlerini daha düzenli ve hızlı yapmak zorundadırlar buda bilgisayarı ne kadar iyi kullandığımıza bağlıdır. Bunun için çeşitli programları kullanırız.

Program, bilgisayarın belli bir işi yapması için tasarlanan komutların tümüdür. Kullanım amaçları ve yerlerine göre birçok değişik program türü vardır:

Sistem programları:

Her program, bir işletim sistemi üzerinde çalışır. İşletim sistemi, diğer programların çalışması için gerekli olan kaynakları ve ortamı sağlar.

Sürücüler:

İşletim sistemi ile donanım aygıtları arasında iletişim sağlayan programlardır. Klavye ile yazılan yazıların algılanması için, klavyenin sürücü programı kullanılır.

Uygulamalar:

İşletim sistemi üzerinde çalışan, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu işlevleri sağlayan programlardır.

Buna göre yukarıda verilen anketi kendinize göre cevaplayabilirsiniz.

Seçeneklerin hepsi öncelikli programlar zaten hocam, 1 tanesi hariç hepsini işaretledim ben :)

Anket yetersiz.
Ben mesleğim gereği video/audio post production programları artı elektronik CAD programları kullanıyorum.
2002 de lisanslı olarak temin ettiğim ADOBE AUDITION windows tabanında eşsizdir. Alternatif olarak linux sistemlerde de benzer programlar olsa da teknik olarak ADOBE'nin yeri doldurulamaz gibi görünüyor.
Bir muhasebeciye sorarsanız kendine has programlar kullanır. Keza ofis programlarının kullanım alanları bellidir.

Anket yetersiz.
Ben mesleğim gereği video/audio post production programları artı elektronik CAD programları kullanıyorum.
2002 de lisanslı olarak temin ettiğim ADOBE AUDITION windows tabanında eşsizdir. Alternatif olarak linux sistemlerde de benzer programlar olsa da teknik olarak ADOBE'nin yeri doldurulamaz gibi görünüyor.
Bir muhasebeciye sorarsanız kendine has programlar kullanır. Keza ofis programlarının kullanım alanları bellidir.
Bu konuda bir yorum'da bulunamayacağım.Çünkü herkesin beklentisi farklı olabilir anketten...

Bu konuda bir yorum'da bulunamayacağım.Çünkü herkesin beklentisi farklı olabilir anketten...
Aslında konuya ek olarak şu seçenek getirilebilirdi.
Vazgeçemediğiniz yazılım veya donanım.
Böylece PC'leri sadece oyun veya genel amaçlı kullanmaktan ziyade özel amaçlı kullanan arkadaşları da tanırdık.
Eskiden video işleri özel video işleme kartlarına yaptırılırdı. Modern işlemciler yüksek render kabiliyetlerinden dolayı bu kartların piyasadan kaldırılmasına sebep oldu.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bu firmanın video capture kartları çok iyi üne sahipti.
Öyle ki P4 işlemciler ile bile oldukça tatminkar video işleme yapılabiliyor, hatta bu kartlar oyunculara büyük destek sunabiliyorlardı.
Hala izlerine rastlıyorum.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Önceden video render amaçlı üretilen bu tür ürünler günümüzde oyuncular için lanse ediliyor.

Geri