PC MacOS Multiboot USB – Türkçe V2

ByChilavert

Paylaşımcı
Konular
18
MacOS Multiboot USB Project 600x338

MAC – PC Multiboot USB,Kemal ALKIN Tarafından yapılmış multiboot intel işlemcili sistemlerede kurulabilen mac işletim sistemidir UEFİ Legacy modlarında kurulum imkanıda sunuyor,multi çoklu dil destekli Mojova high sierra,macos Mac el capitan gibi,resimli sitede sunduğumuz sürümlerden dilediğiniz seçip kurun 64 bitik usb için yazıp format atabilirsiniz,

MacOS Multi Boot USB Project1

Eski

Yeni

şifre: fullprogramlarindir

Anlamadım ben. Bununla macos kurabilirmiyim

paylaşım için teşekkürler ancak macOS sürümleri çok eski, bilginize.
ciddi olarak düşünenler için Hackintosh tabanlı çözümü gözden geçirin, fakat biraz zahmetli - onun yerine benzer bir (macOS) deneyimi yaşamak istiyorsanız, Linux kurun.

paylaşım için teşekkürler ancak macOS sürümleri çok eski, bilginize.
ciddi olarak düşünenler için Hackintosh tabanlı çözümü gözden geçirin, fakat biraz zahmetli - onun yerine benzer bir (macOS) deneyimi yaşamak istiyorsanız, Linux kurun.
Dediğin sistemler intel işlemcili sistemler ile uyumlu değil o sebeple bunlar yapılmış ileride değişiklik olursa paylaşırım.

Bu Hackintosh olayı biraz zahmetli. 2016 yılında eski Asus K55 laptopuma kurmaya çok uğraşmıştım ve sonunda laptop anakartını yaktım. Yeni bir laptop almak zorunda kaldım ve yılmadan yeni Asus K555 için denemeler yapmış ama tam stabil olmamıştı. Sonunda eski nesil bir laptop olan Lenovo x220'ye macOS Sierra kurmuştum ve tüm fonksiyonları çalışıyordu. Hevesim gidince Hackintosh işlerini bıraktım. Bu işle uğraşacak arkadaşlara tavsiyem; kuracağınız PC veya laptop neyse, anakart ve diğer donanım Hackintosh uyumluluğunu araştırmadan bu işe girişmeyin. Merak iyidir ama fazlası, benim başıma geldiği gibi, PC'nin çöp olmasına neden olabilir. Hepinize kolay gelsin

Bu Hackintosh olayı biraz zahmetli. 2016 yılında eski Asus K55 laptopuma kurmaya çok uğraşmıştım ve sonunda laptop anakartını yaktım. Yeni bir laptop almak zorunda kaldım ve yılmadan yeni Asus K555 için denemeler yapmış ama tam stabil olmamıştı. Sonunda eski nesil bir laptop olan Lenovo x220'ye macOS Sierra kurmuştum ve tüm fonksiyonları çalışıyordu. Hevesim gidince Hackintosh işlerini bıraktım. Bu işle uğraşacak arkadaşlara tavsiyem; kuracağınız PC veya laptop neyse, anakart ve diğer donanım Hackintosh uyumluluğunu araştırmadan bu işe girişmeyin. Merak iyidir ama fazlası, benim başıma geldiği gibi, PC'nin çöp olmasına neden olabilir. Hepinize kolay gelsin
Bu linkteki hakintoş olayından farklı galiba. Dediğiniz gibi bir macera bende yaşamıştım maalesef

Geri