PC için Hızlı VPN (sınırız kullanım mevcut)

theperfectstrom

Paylaşımcı
Konular
16
Arkadaşlar geçen gün lazım oldu. çalışan buldum sizlerinde ihtiyacı olursa die paylaşıyorum.
Kaspersky antivirüs ile bizzat kendim tarattım herhangi bir sorun yok.
indirme linki:
Rar şifresi:12345
Kurarken seçeneklerden data reset' i işaretleyin olurda bağlantı keserse(bende olmadı) masaüstüne kısayol atıyor.ordan sıfırlayabilirsiniz.

Arkadaşlar geçen gün lazım oldu. çalışan buldum sizlerinde ihtiyacı olursa die paylaşıyorum.
indirme linki:
Kurarken seçeneklerden data reset' i işaretleyin olurda bağlantı keserse(bende olmadı) masaüstüne kısayol atıyor.ordan sıfırlayabilirsiniz.
Eline sağlık @theperfectstrom herkese lazım bir uygulama zaten :D

indirme linki:
Ben de hem chrome hem de Windows virüs var uyarısı verip engelledi indirirken. Tarama yaptıysan muhtemelen sağlamdır ama bu uyarıyı alanlar olursa yine de indirmek istiyorlarsa indirdikten sonra tarama sonuçlarına bakıp neyi algıladğına baksınlar. Tam sürüm yapmak için kullanılan yöntem buna neden olmuş olabilir.

Ben de hem chrome hem de Windows virüs var uyarısı verip engelledi indirirken. Tarama yaptıysan muhtemelen sağlamdır ama bu uyarıyı alanlar olursa yine de indirmek istiyorlarsa indirdikten sonra tarama sonuçlarına bakıp neyi algıladğına baksınlar. Tam sürüm yapmak için kullanılan yöntem buna neden olmuş olabilir.
Hakikatten Şimdi bende denedim normalde idm ye attığı için farketmemiştim.chrome' un kendi indirmesi şifreli dosya olduğu için içeriğine erişemediğinden sakıncalı gördü.birde virüs totalden baktım şimdi dediğin gibi crack lı olduğu için tehlikeli görüyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri