remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 88
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ah benim güzel üstadım bende Şekerbank almıştım PS store için ama Troy göndermişler iptal ettimBi milliyetçilik ile ziraat banka kartımı troy ile yeniledim google play ile alış veriş yapamaz oldum, kktcde askerlik yaparken her yerde kullanamıyordum destekleyen pos cihazı olması lazım birde üstüne üniversitelerde, hastanelerde ve askerdeyken kışlada bulunan otomatlarda çalışmıyordu çok sıkıntı çektirdi. Vatana döndüğümde o tür işlemlerde papara kullanıyordum onunda merkez bankası fişini çekti Türkiye finans kartımla play store ödeyim dedim visa olmasına rağmen ödeme reddediliyor az önce paycell hesabı açtım artık buda olmazsa son çare play store içine bakiye yükleyip kullanmak olacak.![]()
Valla ben banka kullanıyorumBu tip şeyleri kullanmak yerine direkt banka kullanmak daha mantıklı bir kişi ya da bir grup sakat bir iş yaptı mı tüm sistemi kitliyorlar işte bu kapanan uygulamalarda olduğu gibi sanki, kullanmasam da banka tabanlı olanlar mantıklı gibi geliyor
Akbank - Tosla
İş Bankası - Nays
banka tabanlı ya da destekli ilk akla gelenler
Ofis için değil hocam paypal ı devlet kontrol altına almak istedi ama paypal bunu kabul etmedi. Ne yazık ki internet bankacılığından karapara aklanma olayı çok oluyor. Bu BTC Türk te de başladı paranın kimden geldigini belirtmeden hesaba geçmiyor.Papara kapanmasaydı en iyisiydi.
Paypal ofis açmamak için kapandı diye biliyorum. Ama yurtdışında açık ben bir hesap açtım gerçi henüz denemedim![]()
Ziraat sanal kartta troy yerine visa ya da master card verse hiç bi sorun kalmayacak ama onuda troy olarak yapıyor sırf bunun yüzünden api adresi öğrenmek ve body içerikleri için bi yerden üyelik alacaktım ama işte troy yüzünden alamadım.Ah benim güzel üstadım bende Şekerbank almıştım PS store için ama Troy göndermişler iptal ettim
Vakıfbank çıkart benim gibi
Troy yerli ya işteZiraat sanal kartta troy yerine visa ya da master card verse hiç bi sorun kalmayacak ama onuda troy olarak yapıyor sırf bunun yüzünden api adresi öğrenmek ve body içerikleri için bi yerden üyelik alacaktım ama işte troy yüzünden alamadım.![]()
Aslında google ile anlaşmaları var ama niye çalışmıyor bilmiyorum yerli olduğu içinde değiştirmek içimden gelmiyor zaten her şeyde dış ülkelere kazandırıyoruz en azından bu şekilde yerli kullanıp azda olsa ülkemize kazandırmak iyi bir şey.Troy yerli ya işteboş iş valla uluslararası geçerliliği olmayan kart boşa çıkar mir kart gibi Rusya'da öyle
Visa MasterCard canını yerim onların![]()
Hocam altyapı olarak visa MasterCard kullanılıyor ne yazık kiAslında google ile anlaşmaları var ama niye çalışmıyor bilmiyorum yerli olduğu içinde değiştirmek içimden gelmiyor zaten her şeyde dış ülkelere kazandırıyoruz en azından bu şekilde yerli kullanıp azda olsa ülkemize kazandırmak iyi bir şey.
Savaş olasılığı yüzünden troy mecburi.turkiye çok sıkıntılı bir yerde ne zaman ne olacağı belli değil.hergangi bir ambargo yediğinde finansal sistemin devamı için yerli sistemler gereklidir.benimde Deniz troy var istemeden gönderdiler,Migros ta devamlı sorun cikariyor.ilerde tam randıman olacağını düşünüyorum.Troy yerli ya işteboş iş valla uluslararası geçerliliği olmayan kart boşa çıkar mir kart gibi Rusya'da öyle
Visa MasterCard canını yerim onların![]()