patr0n - YouTube (Ses ve Video) Downloader

Bilmiyorum hocam program açılınca bir süre beklemeniz gerekiyor çünkü konuda yazdığım gibi arka planda ffmpeg ve ytdlp indiriyo indirme yapmadan kullandırmaz indirme bitince aktif olur sorununuz bundan kaynaklıysa çözüm bu aklıma başka bir şey gelmiyor.
oldu oldu çalışıyor , belki o gün benden kaynaklı birşey oldu bilemedim. Eline emeğine sağlıkk

Eline sağlık @patr0n hocam, yıllardır aradığım bir özellikti. Önceden youtube'tan videoyu indirir sonra da içinden sesi almaya çalışırdım. Beni bu dertten kurtardın, teşekkürler 🙏

Eline emeğine sağlık kardeşim. Teknik olarak fazla bilgim yok ancak indirdiğimiz ses veya videoya kendimiz indirmeden isim verebilirmiyiz?
Elbette indirdikten sonra yeniden adlandırabiliyoruz ama öncesinde indirmeden evvel olurmu acaba diye düşündüm. Malumun indirilen ses veya video isimleri o haliyle biraz karışık olabiliyor.
Tekrar teşekkürler harika bir uygulama.

Teşekkürler Part0n. Şimdiye bir çok uygulamayı bizimle buradan herkese açık bir şekilde paşlaşman çok değerli.

Eline emeğine sağlık kardeşim. Teknik olarak fazla bilgim yok ancak indirdiğimiz ses veya videoya kendimiz indirmeden isim verebilirmiyiz?
Elbette indirdikten sonra yeniden adlandırabiliyoruz ama öncesinde indirmeden evvel olurmu acaba diye düşündüm. Malumun indirilen ses veya video isimleri o haliyle biraz karışık olabiliyor.
Tekrar teşekkürler harika bir uygulama.
Teşekkür ederim hocam, onun için programı güncellemem gerekiyor onuda düşünmüyorum.
Teşekkürler Part0n. Şimdiye bir çok uygulamayı bizimle buradan herkese açık bir şekilde paşlaşman çok değerli.
Rica ederim hocam maksat kullananların işleri görülsün.

Teşekkür ederim hocam, onun için programı güncellemem gerekiyor onuda düşünmüyorum.

Rica ederim hocam maksat kullananların işleri görülsün.
-Hocam bir de Youtube'den canlı yayınları m3u linki yapabilsen çok makbule geçer.
-Örneğin ben Scenic Relexation videolarını izlemeyi çok seviyorum.

Teşekkürler emeğine sağlık

-Hocam bir de Youtube'den canlı yayınları m3u linki yapabilsen çok makbule geçer.
-Örneğin ben Scenic Relexation videolarını izlemeyi çok seviyorum.
Canlı yayınların m3u8 linkini aldırsam bile bir müddet sonra kapanır bunun için arka planda ara ara yenileme yapması gerekiyor buda sunucu gerek demek.

Konuyu okuyanlar
6 dk

Geri