patr0n
Geliştirici
- Konular
- 38
Evet deyin net 5.0 indirinnet framework hatası veriyor niye ? son sürüm 9 da dahil olmak üzere tüm sürümleri yüklü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet deyin net 5.0 indirinnet framework hatası veriyor niye ? son sürüm 9 da dahil olmak üzere tüm sürümleri yüklü
Her ne olursa olsun ortada bir emek var PC geçince inceleme fırsatım olacak simdeden emeğinize sağlıkHerkese merhaba bir müddettir kodlamış olduğum IpTv Tools uygulamamı beta olarak burada paylaşıyorum. Programda bazı eksikler veya hatalar olabilir ne demişler hatasız kul olmadığı gibi hatasız kod olmazGeliştirmeye devam edip etmeyeceğim şu an için kesin değil beta olarak bırakabilirim gözüme çarpan eksik veya hata olursa zaten bilgilendirmesini yapar fixlenecek bir şey ise fixlemeye çalışırım.
Windows 11 ve Windows 10 da çalışıyor denendi alt sürümlerde yanlış hatırlamıyorsam minimum Windows 7 ve ya 8.1 sürümünde çalışabilecek şekilde kodladım ama tam emin değilim denemek isteyen deneyip burada bilgi verebilir.
Bu arada programı 32 bit veya 64 bit olarak ayırmadım direkt her iki sürümde çalışması gerekiyor ama garanti veremiyorum bunu da deneyip bilgi verirseniz sevinirim.
Linkleri görüntüleyen alanı normalde programın açılışında otomatik çekecek şekilde ayarlamıştım fakat değiştirdim linkleri güncelle butonuna basınca çekiyor bilginiz olsun.
Programı setup haline getirmekle uğraşamadım direkt zip olarak paylaşıyorum içinde ki klasörü masaüstüne veya dilediğiniz yere çıkararak içinde patroniptvtools.exe adlı uygulamayı çalıştırarak kullanabilirsiniz. Program ilk açılışında bir tık geç açılabilir onun bilgisini vereyim kütüphaneleri vs kontrol ediyor hiç bir şeyi silmeyin. Programın dosyaları içerisinde m3u1 adlı klasörde kullandığınız m3u url adresini otomatik indirir ve oraya kaydedecek şekilde ayarladım bilginiz olsun ne zaman random url ile kanal açarsanız veya kendi url ile kanal açarsanız m3u dosyası belirttiğim yere kaydedilir.
Toplu Linkleri kontrol etmek için elinizde bir .txt dosyası olmalı içerisinde 3 5 tane falan m3u url adresi olacak sayısı tamamen size ait binlerce de olabilir sorun değiltxt dosyasını açılan link kontrol programına sürükleyip bırakın ve enter deyin kendisi kontrol eder çalışan linkleri ise masaüstüne çalışanlinkler.txt diye yeni bir metin belgesine kaydeder.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
zip şifresi:1234
Ekli dosyayı görüntüle 742
Ekli dosyayı görüntüle 743
Ekli dosyayı görüntüle 745
yeşil çizgiye bakmayın benden kaynaklı![]()