patr0n - IPTV Tool & M3U Checker Mobil -

hocam bu uygulamanın pc de çalışması için düzenlemeniz mümkünmü acaba saygılar
Hocam bi ara fırsat bulursam belki yapmaya çalışırım mobil uygulama olduğu için net bir şekilde derlenir mi tam emin değilim ama denerim

Hocam bi ara fırsat bulursam belki yapmaya çalışırım mobil uygulama olduğu için net bir şekilde derlenir mi tam emin değilim ama denerim
Hocam bu telegram adresini ve bu uygulamayı güncellemeye devam ediyormusunuz zaman buldukça

Hocam bu telegram adresini ve bu uygulamayı güncellemeye devam ediyormusunuz zaman buldukça
Hocam telegram kanalım yok telif sebebi ile kapatmak zorunda kaldım uygulamaya gelirsek ara sıra aklıma yeni bir şeyler gelirse ekleyip güncelliyorum

Windows için yeterince program var aslında ama duruma göre bunu windowsa uyarlayabilirim net bir söz vermemekle birlikte c++ entegresi denemesi yapmaya çalışırım ama dediğim gibi söz vermiyorum.
ben araştırdım ama bulamadım. windows için hangi programlar var bu konuda yardımcı olur musunuz?

ben araştırdım ama bulamadım. windows için hangi programlar var bu konuda yardımcı olur musunuz?
Tarama için genelde python ile yazılmış uygulamalar mevcut forumda da mevcut olması lazım bi göz atın.

Tarama için genelde python ile yazılmış uygulamalar mevcut forumda da mevcut olması lazım bi göz atın.
Aklıma bi fikir geldi insanlar kendi iptv panelin oluştursun veya m3u listesini canlı TV sekmesine hangi kategoriler hangi kanallar olucak yazsin film dizi sekmesi gibi uygulama yayını kendisi çeksin düzenlesin donmayan kasmayan takılmayan yayınları eklesin gibi bi önerim var size

Merhaba acaba bunları nasıl kullanacağız yardimci olursanız memnun olurum teşekkürler
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
kksl*****************
rknb*********************

Hocam panel combo tarama çok yavaş tarıyo İnternette iyi ama ona bi çözümünüz yokmu

Hocam panel combo tarama çok yavaş tarıyo İnternette iyi ama ona bi çözümünüz yokmu
bilerek öyle yaptım her taramada ortalama 2 saniye falan bekliyor böylece panel ban atammaış oluyor çok hızlı olursa panel ban atıyor cloudflare devreye giriyo ddos saldırısı olarak algılanıyor.

bilerek öyle yaptım her taramada ortalama 2 saniye falan bekliyor böylece panel ban atammaış oluyor çok hızlı olursa panel ban atıyor cloudflare devreye giriyo ddos saldırısı olarak algılanıyor.
1milyon comboda daha %4 oldu hocam birazcık fark olsun

Başkan bu yan panel bulma işini ios tan yapabileceğimiz bir yer yok mu acaba?
Güncelleme
1- Uygulama 1.0.2 sürümüne güncellendi
2- Bazı hatalar giderildi
3-Relax panel için yan panel taraması daha stabil hale getirildi
Önemli: Relax için yan panel taraması yaparken bazı internet servis sağlayıcılar işlemin gecikmesine sebep oluyor vodafone ve türk telekom ile denemeler yaptığımda vodafone hızlı sonuç verirken tt ile aynı hıza ulaşamadım bu yüzden tarama yaparken warp gibi bir vpn ile tarama yaparsanız hem hızlı olur hemde vpn ile açılan panelleride görebilirsiniz vpn olmadan tarama yaparsanız tarama hızı iss kaynaklı olarak yavaşlıyor bilginiz olsun yinede bir nebze olsa hızlandırabildim.
İndirme linki konunun ilk mesajında yer alıyor konudan indirip güncelleyebilirsiniz.

​

Hocam tamam sizin düşünceniz ama Hocam instagram da gezeyim dedim taranana kadar iptal olmuş
e normal hocam bunun asıl olayı bilgisayarda ben mobil için istek var diye ve kendimi de geliştirmek için geliştirmiştim yani çok şey yapmamak lazım. :)

e normal hocam bunun asıl olayı bilgisayarda ben mobil için istek var diye ve kendimi de geliştirmek için geliştirmiştim yani çok şey yapmamak lazım. :)
Doğrudur hocam peki bilgisayar versiyonunu nasıl bulucam hocam

Merhaba Forum Üyeleri,

Bugün sizlere çoğunluğunu kendi geliştirdiğim ve mobil kodlama bilgim bir tık yetersiz kaldığı için az biraz google, youtube ve yapay zekadan yardım alarak windows için geliştirdiğim iptv panel taramayı mobilde apk olarak kodladım. Uygulama m3u check yapabiliyor, combo.txt ile tarama yapabiliyor, xtream m3u veya tam tersine çevirme işlemi yapabiliyor.

Yaklaşık 1 ay veya daha fazla süredir üzerinde çalışıyordum bu gün ufaktan bir beta olarak paylaşmak istedim malum yaz geldi boş vakitlerimde ara ara mobili kurcalıyorum o vesileyle geliştirmiş oldum. :)

Uygulamayı geliştirmeye belki devam ederim belki etmem henüz kesin değil dediğim gibi yaz aylarındayız biraz dinlenme ve kafa dağıtma zamanları bu zamanlar. :)

Uygulama virüs total sonucu ve indirme linki konunun en altında yer almaktadır.

Uygulamanın Temel Özellikleri:

Uygulamaya ait ekran görüntüleri ekte verilmiştir.
  1. M3U Multi Checker:​
    • Birden fazla M3U linkini aynı anda kontrol edin.​
    • Hangi linklerin aktif, hangilerinin bozuk olduğunu hızlıca görün.​
    • Ayarlar bölümünden zaman aşımı süresi ve istekler arası gecikme gibi parametreleri kişiselleştirin.​
  2. Panel Combo Tarayıcı:​
    • Panel ana URL'si ve Combo.txt dosyasını kullanarak aktif hesapları tarayın.​
    • Geçerli linkleri kolayca bulun ve kaydedin.​
  3. Xtream <-> M3U Converter:​
    • Xtream'den M3U'ya Dönüştürme: Sunucu URL'si, Kullanıcı Adı ve Parola bilgilerinizi girerek Xtream formatındaki bilgilerinizi standart M3U formatına dönüştürün.​
    • M3U'dan xtream'e Dönüştürme: M3U linkinizi yapıştırarak xtream bilgilerini kolayca çıkarın.​
  • Eğitim amaçlı geliştirilmiştir.​
  • Uygulama, eğitim amaçlı olup, olası sorunlardan ne uygulama geliştiricisi yani ben (patr0n) ne de
    sorumlu tutulamaz.​
Uygulama Hakkında Bilgiler:

• Sürüm: 1.0.2
  • Uygulama paket ismini değiştirmeyi unutmuşum aldırış etmeyin. :D
  • Uygulama apk olarak kurulacağı için play store protect muhtemelen uyarı verecektir aldırış etmenize gerek yok. Uygulamada virüs var falan diye laf kalabalığı yapmamanızı rica ediyorum zaten paylaşımlarımda virüs olsa bunca zaman burada barındırılmazdım beni bilen biliyor bu yüzden lütfen...
Bu arada uygulama beta aşamasında deneyimleyip geri dönüş sağlamak isterseniz bunu göz önünde bulundurup dönüş yapmanızı rica ediyorum. :)​

Bu zamana kadar desteğini hiç esirgemeyen, forumda aramıza sonradan katılmış olan herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. :)

​
patr0n üstad mobilden işe yaramaz combo listesini nasıl silebiliriz , uğraştım silemedim bir türlü , yardımcı olabilirmisiniz lüten

Geri