patr0n - Film Scraper - Film/Dizi Sitelerinden Otomatik M3U Listesi Oluşturucu

Usta bende sitelerden canlı yayın veya dizi film m3u8 yakalamaya veya proxy server kurup calistirmayi deniyorum yapay zeka ile. Bunu termux ile Android'de vavoo sitesinde yaptım lakin sonra patladı. Githubda bir yayinlayanin yaptığını kullanarak yapmıştım onu. Lakin kendim kurcalamak öğrenmek istersem neleri bilmem lazım?
Hocam ben sana ne anlatayım ki şimdi sen yapmak istediğin şeyi yapay zekaya söyle ne yapman gerektiğinide sor anlatır herhalde.

vay be. harika uygulama cidden. benim gibi site site fim arayanlar için özelikler. aklına sağlık

vay be. harika uygulama cidden. benim gibi site site fim arayanlar için özelikler. aklına sağlık
Teşekkür ederim şu an ne kadarı çalışıyor bilmiyorum siteler sürekli yapı değiştiriyor takip etmek zor oluyor...

Selamlar herkese,

Boş zamanlarımda hobi olarak üzerinde çalıştığım, işine yarayabilecek arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm bir projemi paylaşmak istedim: Film Scraper.

Bu program ne işe yarıyor?
Eklediğim film ve dizi sitelerini sizin yerinize tarıyor, video kaynaklarını ayıklıyor ve doğrudan IPTV oynatıcılarınızda kullanabileceğiniz M3U listesi haline getiriyor.

Uygulamayı kullanmak basit paylaşmış olduğum görsellerden bile nasıl kullanılacağını anlarsınız başlangıç ve bitiş sayfa numaralarını giriyosunuz program kendisi taramaya başlıyor, m3u listesini kendiniz kayıt konumu ayarlamazsanız varsayılan olarak masaüstüne site ismiyle kaydeder.

Uygulama Windows 11 64 bitte sorunsuz çalışıyor başka sürümlerde test etme şansım olmadı.
Windows 10 ilede çalıştığı belirtildi.

Uygulama şu an varsayılan olarak v0.1.2 sürümünde inecek o sürümde dizipal mevcut değil v0.1.3 sürümünü yayınlayacağım, yayınladığım zaman uygulama uyarı verecektir güncelleyim mi diye sorar güncelle derseniz kendisi otomatik indirip kurulup açılacaktır.

Neden şu an dizipal olan sürümü vermedim çünkü programın bazı eksikleri var onları tamamlayıp o şekilde güncelleme yayınlayacağım dediğim gibi proje boş zamanlarımda geliştirdiğim bir proje eksikler olabilir güncelleme olursa geç gelebilir veya erken gelebilir tamamen boş vaktime bağlı, kullanmak isteyen aşağıda ki bağlantıdan indirip kullanabilir. Herkese iyi forumlar diliyorum. :)

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 27238
Ekli dosyayı görüntüle 27240
Elinize sağlık..

Güncelleme Notları
Uygulama v0.1.18 sürümüne yükseltildi
Filmmakinesi çalışır hale getirildi
Rec Tv yeniden aktif edildi

Not:
Hala çalışmayan siteler mevcut ama en popüler olan sitelere öncelik vermeye çalışıyorum.

Elinize sağlık. Teşekkürler.

Teşekkür ederim hocam ..

hocam öncelikle eline saglık .bır sorum olacak .m3u olarak indirdigimde ses hep yabancı ingilizce ve baska dil .turkce dil degil .ne yapabilirim hocam simdiden cok tskedrm

hocam öncelikle eline saglık .bır sorum olacak .m3u olarak indirdigimde ses hep yabancı ingilizce ve baska dil .turkce dil degil .ne yapabilirim hocam simdiden cok tskedrm
Teşekkür ederim, alt yazılı içeriklerde m3u içine alt yazı url adresine gömersek çalışmıyor o yüzden dublaj olarak çekmek gerekiyor ya da sitenin birisine ayrı olarak alt yazı indirip m3u dosyasını ona göre ayarlama yapmıştım ama ne yalan söyleyim hangi site için yaptım hatırlamıyorum eski mesajlarda söylemiştim.

Eline emeğine sağlık üstad,çok faydalı bir çalışma 🙏

Arkadaşlar benim emektar laptop programı çalıştırmadı. Sizden rica etsem s*zonlukdizi sitesini m3u çevirip gönderebilir misiniz lütfen herhangi bir sorun oluşturmaz ise.

Güncelleme Notları
Uygulama v0.1.18 sürümüne yükseltildi
Filmmakinesi çalışır hale getirildi
Rec Tv yeniden aktif edildi

Not:
Hala çalışmayan siteler mevcut ama en popüler olan sitelere öncelik vermeye çalışıyorum
Filmmakinesi sitesinde tüm filmleri tarattığımda sayfa de durduruluyor. Yanlışmı yapıyorum ?

Filmmakinesi sitesinde tüm filmleri tarattığımda sayfa de durduruluyor. Yanlışmı yapıyorum ?
Belki programda sorun vardır, belki sitede rate limite takılıyorsundur hocam kesin bir şey diyemem en sağlıklısı parça parça almak mesela tüm filmlerde önce 1 - 10 sayfa arası alıp sonrasında 11 - 20 şekilde ilerlemeyi deneyin.

Belki programda sorun vardır, belki sitede rate limite takılıyorsundur hocam kesin bir şey diyemem en sağlıklısı parça parça almak mesela tüm filmlerde önce 1 - 10 sayfa arası alıp sonrasında 11 - 20 şekilde ilerlemeyi deneyin.
Tamamdır birde öyle deniyeyim. Birde hdfilmcehenneminde cloudflare e takıldı diye duruyor bundada dediğiniz yöntem çalışırmı acaba ?

Tamamdır birde öyle deniyeyim. Birde hdfilmcehenneminde cloudflare e takıldı diye duruyor bundada dediğiniz yöntem çalışırmı acaba ?
Normalde cloudflare takıldığı için limitleme yapmıştım ama siteye yeni güncelleme gelmiş olabilir bu yüzden takılıyordur, evet dediğim şekilde onuda deneyebilirsiniz hocam sorun devam ederse programın bir daha ki güncellemesinde scrape hızını düşürülebilirim.

Selamlar herkese,

Boş zamanlarımda hobi olarak üzerinde çalıştığım, işine yarayabilecek arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm bir projemi paylaşmak istedim: Film Scraper.

Bu program ne işe yarıyor?
Eklediğim film ve dizi sitelerini sizin yerinize tarıyor, video kaynaklarını ayıklıyor ve doğrudan IPTV oynatıcılarınızda kullanabileceğiniz M3U listesi haline getiriyor.

Uygulamayı kullanmak basit paylaşmış olduğum görsellerden bile nasıl kullanılacağını anlarsınız başlangıç ve bitiş sayfa numaralarını giriyosunuz program kendisi taramaya başlıyor, m3u listesini kendiniz kayıt konumu ayarlamazsanız varsayılan olarak masaüstüne site ismiyle kaydeder.

Uygulama Windows 11 64 bitte sorunsuz çalışıyor başka sürümlerde test etme şansım olmadı.
Windows 10 ilede çalıştığı belirtildi.

Uygulama şu an varsayılan olarak v0.1.2 sürümünde inecek o sürümde dizipal mevcut değil v0.1.3 sürümünü yayınlayacağım, yayınladığım zaman uygulama uyarı verecektir güncelleyim mi diye sorar güncelle derseniz kendisi otomatik indirip kurulup açılacaktır.

Neden şu an dizipal olan sürümü vermedim çünkü programın bazı eksikleri var onları tamamlayıp o şekilde güncelleme yayınlayacağım dediğim gibi proje boş zamanlarımda geliştirdiğim bir proje eksikler olabilir güncelleme olursa geç gelebilir veya erken gelebilir tamamen boş vaktime bağlı, kullanmak isteyen aşağıda ki bağlantıdan indirip kullanabilir. Herkese iyi forumlar diliyorum. :)

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 27238
Ekli dosyayı görüntüle 27240
İyi günler konuyla alakası yok biliyorum ama sormak istedim nuvio için TR içeriklerin olduğu repo artık stabil çalışmıyor ve birçok kaynaktan film yada diziler açılmıyor bakma şansınız varmı teşekkürler

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri