PARS TV YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yapcan pars tv yi ben kullanan yok saniyordum millet o kadar apk ya hakaret ettiki kullanan kimse kalmadi diye biliyordum
Evet gerçekten ben bugün karşıma çıktı yükleyim deneyim dedim denedim de VAVOO olan grup pek açılmıyor VPN'le denedim yine açılmıyor ama ulusal düz spor kanalları açılıyor hatta çok hızlı açılıyor stabilde çalışıyor yok bu nasıl tasarımmış felan gibi abuk subuk şeyler söylemişler ama stabil çalısması daha önemli tasarımı çok harika olupta çalışmayan o kadar program var ki asıl onları eleştirsinler birde o dalga geçenleri şikâyet edebilirsiniz hatta siz etmedende yöneticilerin müdahele etmesi lazımdı hayret o dalga geçtikleri yorumlar halen duruyor

Evet gerçekten ben bugün karşıma çıktı yükleyim deneyim dedim denedim de VAVOO olan grup pek açılmıyor VPN'le denedim yine açılmıyor ama ulusal düz spor kanalları açılıyor hatta çok hızlı açılıyor stabilde çalışıyor yok bu nasıl tasarımmış felan gibi abuk subuk şeyler söylemişler ama stabil çalısması daha önemli tasarımı çok harika olupta çalışmayan o kadar program var ki asıl onları eleştirsinler birde o dalga geçenleri şikâyet edebilirsiniz hatta siz etmedende yöneticilerin müdahele etmesi lazımdı hayret o dalga geçtikleri yorumlar halen duruyor
gerçekten eline sağlık çok güzel sistem Tebrikler

reis vavoo genel sorun sadece vavoo yok orda oha .huhu kool yayinlarida var ama hic biri duzgun ckaismiyor o kaynaktan sikintili elimden geldikce genis bir yelpazede yayinlari toplamaya calisiyorum bence şuban tasarim olarak gayaet iyi kullanici kendi secip zevkine gore ayar verebiliyor gunduz gece modu veya gorsel tercih olmasi gereken tum istekler var playerlerde son derece stabil yapmaya cakisiyitum

Merhaba bende pars tv nin telefon uygulaması var elinde mibox için olanı varmı bir türlü miboxa yükleyemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri