Öneri Pars TV (Versiyon 3)

yakinda uygulamaya şifre girecek sezon baslarken sifreyi bilenler kullana bilecek apk yi cunku telif yememek icin ve cok farkli iceriklerde eklene biliecek bu şekilde

uygulamanin versiyonunu V3 yaptim seki surum sorunsuz calisiyor bunda sadece cihazlarda gorsel degisti dileyen hem yeniyi hem eskiyi kullana bilir iki apk da ayni anda aktif durumda
Teşekürler kardeşim emeklerine sağlık

İpTV kısmında örnek IPTV 1 de kanallar açmıyor dönüp duruyor çoğu IPTV kısmında sıkıntı var ya açmıyor yada açıp kapanıyor bir bakarsanız sevirim

İpTV kısmında örnek IPTV 1 de kanallar açmıyor dönüp duruyor çoğu IPTV kısmında sıkıntı var ya açmıyor yada açıp kapanıyor bir bakarsanız sevirim
reis yayinlar acik cogu yayin tr den yasakli vpn ile denemeniz lazimIMG 20250811 201420IMG 20250811 201431

daha iyi apkyi nasil gelistiriz diye calisiyoruz aylardir calimma ragmen gittim xiomu tv box aldim benim mevcut tvbox da sorun vardi beni surekli yaniltip duruyordu yeni cihaza gore player gelisecek şu an iptv 7 ye yeni kod attim buffuring gorseli olarak cromu kullandim 1 saatir test ediyom gayet stabil yayin takilsa bile siyah ekran yerine goruntu kaybolmuyor test eden olursa dönüş yapabilir 👍👍

telegram gurubumuza girip geri cikan daha guruba giremez gurupta bot var cikani yasakliyor bilginiz olsun bugun guruba girenlerin cogu geri cikmis yazilanlari okumadiklari icin

guruba kendim cektigim videoyu yukledim bundan daha basit bir analtim olmaz bu ayari yapin cihaziniza bir daha vpn kullanmaniza gerek yok test edildi kime videoyu attiysam hepsi olumulu dönüş yapti 👍

uygulama sezon sonuna kadar şifrelenmistir simdilik sifreyi burdan veriyorum eger ciddi bir durum olmazsa sezon sonuna kadar sifremiz bu bir daha şifre degisimi olursa telegram gurubundan duyurulacak sifre

(qwer) şifre budur iyi seyirler

Geri