PARS TV (İNDİRİLMEYE KAPATILDI)

Eline sağlık başarılar dostum

Merhaba neden kapattınız

roket tv de benim orda iptv bolumu var ordaki kod olusumu icin binden fazla yapay zekaya kod yazdirdim 15, gunden fazla ugrastim eline kumanda alan yorumcu oluyo o kadar emek var saatlerce ugrasi var kimseden hakaret isitmek icin yapmadik pars tv yide velevki pars tv el emegi göz nuru ustamiz tek tek harf harf ugrasti gunlerce yuzlerce deneme yapildi bundan sebeb apk yi burdan paylasimini bitirdim gerek yok benim her hangi bi ticari gelirim bi beklentim yok bana cok kullanicida lazim degil kullan dileyen kullansin

roket tv de benim orda iptv bolumu var ordaki kod olusumu icin binden fazla yapay zekaya kod yazdirdim 15, gunden fazla ugrastim eline kumanda alan yorumcu oluyo o kadar emek var saatlerce ugrasi var kimseden hakaret isitmek icin yapmadik pars tv yide velevki pars tv el emegi göz nuru ustamiz tek tek harf harf ugrasti gunlerce yuzlerce deneme yapildi bundan sebeb apk yi burdan paylasimini bitirdim gerek yok benim her hangi bi ticari gelirim bi beklentim yok bana cok kullanicida lazim degil kullan dileyen kullansin
Nolur aç bizde indirelim naparız pars olmadan 🤣🤣🤣

İndirmeye neden kapattınız biz yeni farkettik haksızlık olmuyor mu
bu tekegram kanalim usta gercekten kulanimayi dusunuyorsan buyur gel kapimiz herkese acik lakin herkes sunu bilsinki nasil bir m3u listesi oluyorsa apk larda hep aynidir bizler cine10 golgetv inat tv tum apk larin kendi ozel yayini yoktur hep internet ortaminda bulunan yayinlari toplayip bir paket halinde sunar yayin atlati yaini topladi yayin gumledi bunlar yayini veren sahsin insafindadir

Yazık oldu güzeldi uygulama kullaniyordum

Tek kullanıcılı bir İPTV alıp APK içinde dağıtmak gibi bir şey olmuyor mu?
Bunun için ne gerekiyor? ( İPTV hesabı hariç)

Konuyu görüntüleyenler

Geri