PARS TV (İNDİRİLMEYE KAPATILDI)

Hayırlı olsun ,başarıların devamını dilerim @parstv

pars tv yenilendi bir apk dan daha fazlasi

yenilikler
1 kendi orjinal ara yüzümüz
2 logomuz yenilendi
3 en önemlisi playerimiz gelistirildi artık yayin donsa bile ozel playerimiz sayesinde devam ediyo
4 android tv ler icin kumanda destegi
5 mobil cihazlar ve fare kullanlar icin dokunmatik destegi hangi kanala gelirseniz yeşil isik yanarak hangi kanalda oldugunuzu gorceksiniz
6 bir sürü yeni icerik eklendi
desteklerinden dolayı puu tv sahibi ustamiza sonsuz tessekur ederiz
7, yönetim giris sifremiz aynidir(pars2025)
bu bolum icin sifre kayit edilmemektedir her seferinde sifreyi kendiniz gireceksiniz tetbir amacli bu yola gittik sifreyi bilmeyen girmesin diye👍🤔 +18 icerik vardir orda
Ekli dosyayı görüntüle 4186

buda drek indirme linki extradan kopyala tarayicina yapistir insin drek hic ugrasmayin
Virustotal uyarı veriyor

yenilikler
2 logomuz yenilendi
3 en önemlisi playerimiz gelistirildi artık yayin donsa bile ozel playerimiz sayesinde devam ediyo
5 mobil cihazlar ve fare kullanlar icin dokunmatik destegi hangi kanala gelirseniz yeşil isik yanarak hangi kanalda oldugunuzu gorceksiniz
bu bolum icin sifre kayit edilmemektedir her seferinde sifreyi kendiniz gireceksiniz tetbir amacli bu yola gittik sifreyi bilmeyen girmesin diye👍🤔 +18 icerik vardir orda

buda drek indirme linki extradan kopyala tarayicina yapistir insin drek hic ugrasmayin
hayırlı olsun hepimize ellerin dert görmesin hocam.

Malesef çok fazla donma takılma var
hangi kanallar donuyo mesala
bagzi kullanicilarda hic yayin yok diye yaziyo resim atiyom video atiyom bende acmiyo yaziyorlar turktekekomun pisligini kabul etmiyorlar baska vodefon super online kulkanicilarina yaziyom kaymak gibi yayinlar ne donma ne takilma var diyorlar once bi netinizin ayarlarina bakin 16 mps netle yorum yapanlar var kusura bakmayin kablumba hizinda jet kullanamzsiniz benim netim 1000 mps cihazim kablo baglantili 800 mps yi goruyom ondan bilmiyom donma nedir

telegram linki ekledim ilk sayfaya orda gerekli gorseller var

Bazı kanallar acılmadı donma olmadı fresh lere kadar olan tr x kanallar hepsi fresh ten itibaren calısıyo spor kanalları bein 1 c harici bein 2 bein 3 bazıları calısmadı .emegine saglık goruntu kalitesi guzel

yenilikler
2 logomuz yenilendi

buda telegam linkimiz orda gerekli gorseller ekli

Teşekkürler Belgesel'e Discovery id eklenebilir.

Bazı kanallar acılmadı donma olmadı fresh lere kadar olan tr x kanallar hepsi fresh ten itibaren calısıyo spor kanalları bein 1 c harici bein 2 bein 3 bazıları calısmadı .emegine saglık goruntu kalitesi guzel
yesilcma xxx olanlar vpn istiyo usta onlar

hangi kanallar donuyo mesala
bagzi kullanicilarda hic yayin yok diye yaziyo resim atiyom video atiyom bende acmiyo yaziyorlar turktekekomun pisligini kabul etmiyorlar baska vodefon super online kulkanicilarina yaziyom kaymak gibi yayinlar ne donma ne takilma var diyorlar once bi netinizin ayarlarina bakin 16 mps netle yorum yapanlar var kusura bakmayin kablumba hizinda jet kullanamzsiniz benim netim 1000 mps cihazim kablo baglantili 800 mps yi goruyom ondan bilmiyom donma nedir
Hayırlı Olsun Emeğinize Sağlık

uygulamamiz acik ve aktif durumda bir kac arkadaşimiz kapalimi diye sormus her hangi bir sorun yok telegram kanalimizda hem bizi hemde baska apklari sorunsuz nasil izleyeceginiz gosteren video attik Screenshot 20250210 232759Screenshot 20250210 232809Screenshot 20250210 232932Screenshot 20250210 232942

Son düzenleme:
Screenshot 20250215 204209

gercek 1080 p kalitesinde derby tum izleyicilerimize teşekkur ederim

indirme linki yenilendi şikayet uzerine apk yi indirmeden sildirmişler

Emekleriniz uğraşlarınzı için teşekkürler bu uygulamalar gerçekten önemli sayıları çoğalıyor ama arada elitler mutlaka farklı yerde kullanıcıların tercihi oluyor hocam başarılar kolaygelsin.

Emekleriniz uğraşlarınzı için teşekkürler bu uygulamalar gerçekten önemli sayıları çoğalıyor ama arada elitler mutlaka farklı yerde kullanıcıların tercihi oluyor hocam başarılar kolaygelsin.
sagol usta bizim amacimiz ticari bi gelir veya birilerine rakip olmak degil bizimkisi tamamen hobby amacli ve bilgi birikimizi paylasmak iyi seyirler dilerim bizi tercih eden herkese

Ellerine sağlık ustam umarım uzun soluklu olur inat gibi

Konuyu görüntüleyenler

Geri