PARS TV (İNDİRİLMEYE KAPATILDI)

parstv

Paylaşımcı
Konular
29
bu zamana kadar indiren dostlar bize yeter

Son düzenleme:
pars tv yenilendi bir apk dan daha fazlasi

yenilikler
1 kendi orjinal ara yüzümüz
2 logomuz yenilendi
3 en önemlisi playerimiz gelistirildi artık yayin donsa bile ozel playerimiz sayesinde devam ediyo
4 android tv ler icin kumanda destegi
5 mobil cihazlar ve fare kullanlar icin dokunmatik destegi hangi kanala gelirseniz yeşil isik yanarak hangi kanalda oldugunuzu gorceksiniz
6 bir sürü yeni icerik eklendi
desteklerinden dolayı puu tv sahibi ustamiza sonsuz tessekur ederiz

Hayırlı olsun.Emeğinize,elinize sağlık🙂

yenilikler
2 logomuz yenilendi
3 en önemlisi playerimiz gelistirildi artık yayin donsa bile ozel playerimiz sayesinde devam ediyo
5 mobil cihazlar ve fare kullanlar icin dokunmatik destegi hangi kanala gelirseniz yeşil isik yanarak hangi kanalda oldugunuzu gorceksiniz

Hayırlı olsun Allah utandırmasın

yenilikler
2 logomuz yenilendi
7, yönetim giris sifremiz aynidir(pars2025)
bu bolum icin sifre kayit edilmemektedir her seferinde sifreyi kendiniz gireceksiniz tetbir amacli bu yola gittik sifreyi bilmeyen girmesin diye👍🤔
Link yüklenmiyor

yenilikler
2 logomuz yenilendi
7, yönetim giris sifremiz aynidir(pars2025)
bu bolum icin sifre kayit edilmemektedir her seferinde sifreyi kendiniz gireceksiniz tetbir amacli bu yola gittik sifreyi bilmeyen girmesin diye👍🤔

Hayırlı olsun eline sağlık

Amazon Firesticke indirdim. Uygulama aciliyo ama hic bir sekilde kumanda ile kullanilmiyo. Kipirdamiyo bile birsey.

Amazon Firesticke indirdim. Uygulama aciliyo ama hic bir sekilde kumanda ile kullanilmiyo. Kipirdamiyo bile birsey.
Kıpırdaıyordur da sen fark edemiyor olabilir misin. Oka bastığında üç bardan birine de mi girmiyor.

Kıpırdaıyordur da sen fark edemiyor olabilir misin. Oka bastığında üç bardan birine de mi girmiyor.
uc bardan birine ok dese girecek ana sayfaya yapacak bir seyimiz yok kumanda belirgin olmasi icin tum apk sifirdan yazilmasi lazim oda cok uzun is

Şifre istiyor kurarken şifreyi nasıl gireceğiz

Kurarken değil de menü içerisinde sanırım özel içeriklere erişmek için bir yer var ama kullanıcı adı diye geçiyor şifre yerine. Kullanıcı adı kısmına pars2025 yazmak gerekiyor.

Yalnız detay verilmediği için sürprizle karşılaşmak istemeyen ve ailesiyle birlikteyken uygulamayı kontrol edenler varsa o alandan uzak dursunlar.

Bunlar dışında ben beğendim uygulamayı.
Arayüzü kullanışlı ve oynatıcısı da gayet şık.

Tümünü denemesem de baktığım birçok canlı yayın içeriği gayet akıcı ve hızlı bir şekilde açıldı.

Bravo @parstv 👏

Kurulum yaparken şifre isteyen yere ne yazacağız

Kurulum yaparken şifre isteyen yere ne yazacağız
Kurarken şifre istemiyor ki.

Mesajınızdan sonra denedim tekrar ama direkt kuruluyor. Zaten konu içerisindeki ilk mesajda da kurulum sırasında bir şifreden bahsedilmiyor.

Konuyu görüntüleyenler

Geri