Öneri Pars iptv apk (yenilendi)

Ekli dosyayı görüntüle 8057

Yeni gorselimiz hayirli olsun

saat tarih disko isikli hosgeldiniz eklendi gorsel olarak guzel oldu aklimiza baska eklenti gelirse ekleriz veya olmasini istediginiz eklenti ana menude
İndirdim ve denedim emeğe büyük saygım var ama efsane değil eksikleri var ve düzgün çalışmıyor. Gözüme çarpan ilk eksiği uygulama ana ekrana gelmiyor launcher gibi ek uygulamayla görüntüleniyor.

Bende uygulama bu resimdeki gibi ara yüzle açılmıyor sade olarak açılıyor.
Yine benim gördüğüm aksaklıklar bilgi olması açısından sadece geri dönüş olarak yazıyorum lütfen yanlış anlamayın.

Tabii Tv, Kablo Web Tv, Rec Tv, Film İp Tv bu kısımlara girince kumanda da destek yok ne seçiliyor ne aşağı yukarı hareket ediliyor ayrıca çalışmayan kanallar mevcut.

Uygulamayı beğendim ancak kanal açılışlarındaki Türk Bayrağındaki ay yıldızın yıldızı olmamış.5 köşeli olması gerekirken 4 köşeli yapmışsınız. Selamlar

Uygulamaya efsane oldu bir birinden guzel yayinlar ve sahane kodlama ile super oldu tam ekranda iken liste butonuna tikla kanal listesi geliyor istersen sag alt koseden fovoriye eklersin yayini favorilerden girip izlersin

Ekli dosyayı görüntüle 8208Ekli dosyayı görüntüle 8209
degerli arkadaşlar yapanın edenin emeği geçenin ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş ileride inşaallah dahada güzel olur çok teşekkürler başarılar diliyorum vesselam

apk tamamen yenilendi standart apk dan daha fazlasi iptv mantigi ile yapildi
html kodlamsi ve guclu mediaelement playeri ile göz zevkinize hitap ediyor
kendi özel bod larimizla vavoo yayinlarini vpn sizde izleme imkani vs apk dan tam verim almak istiyorsaniz tvbox lariniza kurun ve fare ile kulanmanizi tavsiye ederim 100% istifade etmek icin cihazlarinizin wifi ayarlarini static olarak ayarlayin vpn olmadan tum icerikleri izleye bilirsiniz

hic bir apk donmasiz diye birsey olamsi tamamen mantiga aykiri internet ortamindan geliyor yayinlar bizde bu sorunu cozmek icin ozellikle vavoo daki kodlamamlara resetplayer mantigini ekledik yayinda sorun olsa bile 2 saniye sonra playere restliyor ve kaldiginiz yerden devam ediyorsunuz

kumanda olayina gelince her cihazin kendine has kumanda kodu vardir benim tvboxumda tam calisiyot kumanda ama xiomi cihazlarda sorun oluyor algilamada onun ici diyom fare ile kullanin diye

Öncelikle uzun uğraşlar vererek bizlere hazırlamış olduğunuz uygulama için teşekkür ederim.Güzel dostum bir uygulamanın geçerlilik görebilmesi için bazı şeyler önceliklidir.Sade arayüz ,kanalların açılabilirliği,özellikle 24 saat ileri geri sarma ,kanalların türkçesi varken yabancılarının konmaması yani dil seçeneği opsiyonlu .Sürekli patlayan iptv mantığı vavoo kanallarından onlarca olması ve açılmaması kullanıcıların bir kanal seyretmek için onlarca deneme yapması pek geçerli bir durum değil.Çalışmalarını saydığım özellikler üzerine yoğunlaştırırsan güzel rekabete açık,kabul görür hale getirebilirsin.Saygılar sunuyorum.

guzel tavsiyler icin sagolun vavoo ile ilgili en alttaki hollanda fransa almanya ve oarin ustundeki tr vpn siz aciliyor
reis birde bizde öyle sacna internet saglayicilari varki turk telekomda bir sey izlemek deveye hendek atlatmaktan zor benim netim turknet tum apk sorunsuz bir sekilde calisiyor altarnatiflerde bunun icin
ayrica reis 2019 dan beri ben bu isteyim sadece turkiye degil buyuk kullanici cogunlugum rusya ve yurt disi kullanicilarim tr de sorunlu calisan yayinlar onlarda sorunsuz agirlikli kullanici avrupada fransa ve almanyadaki gurbetci kardeslerimiz cok fazla yabanci kanal olmasi o yuzden hem yayinlar m3u listesi olarak ekli yani tek tek ugrasmak yerine topluca liste daha kolay

vaktinde VK ve telegram kanallari sayesinde rusya bolgesinde kullaniliyordu apk burdan 1 bin kisi giriyorken 10 dolar veriyordu o zaamn admob geri kalan deli paralar o tarftan geliyordu *** apk vardi gunluk 40 kisiyi gecmezdi o taraftan giren ama butun para ordan gelirdi

Son düzenleme:
istek uzerine ana menu gorselimiz degisti tvbox larda cok guzel durmakta zamanla alt katagorileride degistircemIMG 20250621 213854 988Screenshot 20250621 222554

Son düzenleme:
pars tv de ana menuden sonra player degisikligine gidiyoruz tam kumanda uyumlu oluyor test edildi android tv lerdede vavoo lqrdaki yayinlari bu playerle guclendirdik test eden olursa kumanda ile ilgili yorum yazarsaniz iyi olur bakmanizi istedigim bunlardan her hangi birisi

Screenshot 20250622 161516

Geri