Öneri Pars iptv apk (Ts. iptv-player)

gelstirdigim özel player sayesinde artik tum iptv linklerini oynata biliyorum sadece sonu m3u8 olmadan oynamiyordu simdi artik tum formattaki iptv yayinlarini oynata biliyorum iyi seyirler

Iptv güzel olmuş arada birkaçı hata mesajı veriyor ama genel olarak Süper ötesi filmler Dünya kanallar..... Herşey var ne olsun

Aynen hiçbir IPTV açılmıyor.
aga iptv lerin hepsi aktif sadece 10 saniyelik bir islem yapsan tum apknyi sorunsuz izleyeceksin ama kimse ugarsnak istemiyor cihazlarinizin wifivayarlarina girin ip bolumunden satick sec cikan alanda hep ileriyi tikla klavyenden 5 def ahep ileribbaska bisry yapma ondan sonra gir pars tv ye herseyi izle bu kadar basit bir islemi sahibyaomaya useniyorsunuz kendi kabahtinizi apk ya atiyorsunuz

aga iptv lerin hepsi aktif sadece 10 saniyelik bir islem yapsan tum apknyi sorunsuz izleyeceksin ama kimse ugarsnak istemiyor cihazlarinizin wifivayarlarina girin ip bolumunden satick sec cikan alanda hep ileriyi tikla klavyenden 5 def ahep ileribbaska bisry yapma ondan sonra gir pars tv ye herseyi izle bu kadar basit bir islemi sahibyaomaya useniyorsunuz kendi kabahtinizi apk ya atiyorsunuz
Bilmiyordim.Açıklaman ve emekleriniz için teşekkürler....👍💫

Geri