Öneri Pars iptv apk (Tasarım Harikası ))

uygulamada tasirim harikasi oldu ana menu ister gece ister gunduz modu eklendi gorsel sitil eklendi ister orjinal ister liste ister karo duzeni

bölüm ara yuzleride ayni kendi tercihinize birakildi girince goreceksiniz tabi tv de yeni kod denemesi yapildi ve kabloweb dede yeni gorsrl denemesi var orasi birazdaha gelisecekScreenshot 20250701 153146Screenshot 20250701 153156Screenshot 20250701 153322Screenshot 20250701 153356

tamamen sizin tercihinize kaldi nasil gormek isterseniz 👍👍👍👍

Hocam ellerine sağlık ama inşallah reklam desteği kalkmıştır

Pars TV film izle 3 te filmler açılıyor ancak sesleri yok hicbirin

İndirdim ve denedim. Mükemmel kalite! Harika bir çalışma olmuş. Ellerine emeğine yüreğine sağlık! Teşekkürler ederim

Film izle 3 kisminda filmler açılıyor ancak ses yok filmizle 1 de takılma yapıyor en güzel çalışan film izle 2 çok güzel çalışıyor sorunlar halolursa Süper bir APK sık kullanlara ekledim

Film izle 3 kisminda filmler açılıyor ancak ses yok filmizle 1 de takılma yapıyor en güzel çalışan film izle 2 çok güzel çalışıyor sorunlar halolursa Süper bir APK sık kullanlara ekledim
onu degistircem unutmusum zerk ustanin listesi ekliydi orda oda 2 deki listeyle ayni nerdeyse baska bakacam oraya

Hocam ellerine sağlık ama inşallah reklam desteği kalkmıştır
reis bizde reklam yok neden reklam cikiyorki sizlerde sanirim biz buna apk hirsizligi diyoruz bagzi apk lar yapilirken baska apk larin ustunde goster diye sizden izin ister ilk yuklemede buyuk ihtimal oyle bir apk nin reklami cikiyordur kesinlikle bizde reklam para vs seyler islemez mantigim su ben nasil reklamdan rahatsiz oluyorsam baskasida olmasin hem apk nin yapimi parasiz niye bqskasindan para talep edeyimki ben izliyom sizde izleyin mantik bu iyi seyirler

reis bizde reklam yok neden reklam cikiyorki sizlerde sanirim biz buna apk hirsizligi diyoruz bagzi apk lar yapilirken baska apk larin ustunde goster diye sizden izin ister ilk yuklemede buyuk ihtimal oyle bir apk nin reklami cikiyordur kesinlikle bizde reklam para vs seyler islemez mantigim su ben nasil reklamdan rahatsiz oluyorsam baskasida olmasin hem apk nin yapimi parasiz niye bqskasindan para talep edeyimki ben izliyom sizde izleyin mantik bu iyi seyirler
Reis anlayışın için teşekkür ederim ama reklam var

Ekli dosyalar

• IMG_0827.jpeg
    IMG_0827.jpeg
    717.8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_0830.jpeg
    IMG_0830.jpeg
    824.6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_0831.jpeg
    IMG_0831.jpeg
    818 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_0832.jpeg
    IMG_0832.jpeg
    770.8 KB · Görüntüleme: 21
valla kardesim enteresan reklam cikmasi eski mesajlarda gorsel atmistim apk reklam kimligi diye normalde oralarda anahtar olmali reklam ciksin diye ama biz bisey koymadik

valla kardesim enteresan reklam cikmasi eski mesajlarda gorsel atmistim apk reklam kimligi diye normalde oralarda anahtar olmali reklam
Yine ellerine sağlık uygulama süper ama şunu söyleyebilir miyim bilmiyorum ileriki güncellemelerde olursa memnun olurum ŞUAN BU LAUNCHER görünmeyen uygulamalar bölümünde bunu Android box destekli olma ihtimali olsa iyi olur bu sadece benim görüşüm yine de ellerinize sağlık

indirmede sorun yasayaar ici indirme linkide degistirdim linke tikla insin drek hic ugrasmadan

Gayet başarılı ve güzel bir uygulama olmus , player a ses modu ekleme şansınız var mı acaba? . İzlediğim belgesel ve dizi kanallarında turkce seçmek isterim.
Emeğinize sağlık
oan bi bakayim usta aklimda o olursa gayet guzel olur epg de dusunuyom olursa

Gayet başarılı ve güzel bir uygulama olmus , player a ses modu ekleme şansınız var mı acaba? . İzlediğim belgesel ve dizi kanallarında turkce seçmek isterim.
Emeğinize sağlık
reis ses dili ekledim eph de yanniz kodu test etmem lazim olumlu olura apk ya eklerim kodu ses dili farkli yayin nasil bulunur buda ayri bir muamama

Emeğinize sağlık
reis ses ekledim ama asil sorun kaynakta ses dili varsa olur mesela orjinal mor paket gibi desteklerse olur kabloweb farkli koda ve rec tv ye kodu ekledim kumanda calisiyor istedigim gibi iyi seyirler

onu degistircem unutmusum zerk ustanin listesi ekliydi orda oda 2 deki listeyle ayni nerdeyse baska bakacam oraya
Dün akşam baktım değişen birşey olmadı film izle 1 ve 3 aynı takılma ve ses yok acil yardım film izle 3 yeni filmler var ama ses olmadığımdan izlenemiyor

Geri