parstv
Paylaşımcı
- Konular
- 34
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
tşkler emeğine sağlık kardeşim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Uygulamaya wuffy player destegi ekledim wuffy player olmadan linkler calismaz iptv bolumunde
teskkur eline sagliktşkler emeğine sağlık kardeşim.
Teşekkürler eline sağlık sifre istiyor şifre nedir acabaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Uygulamaya wuffy player destegi ekledim wuffy player olmadan linkler calismaz iptv bolumunde
Teşekkürlerpars2025
küçümsemek için demiyorum ama hocam tvx uygulamasına da bakabilir misiniz?uygulama guncellendi efsane oldu şahane kodlam ile kesintisiz tv keyfi
Efsane falan deyince insan bi umutlaniyorküçümsemek için demiyorum ama hocam tvx uygulamasına da bakabilir misiniz?
Parstv tasarımı beni eskilere götürdü![]()
Uygulama içeriği olarak güzel ama tasarımı biraz düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.Efsane falan deyince insan bi umutlaniyor![]()
küçümsemek için demiyorum ama hocam tvx uygulamasına da bakabilir misiniz?
Parstv tasarımı beni eskilere götürdü![]()
@parstv Sizler den daha iyilerini bekliyoruz diyebilir.Efsane falan deyince insan bi umutlaniyor![]()
müsait olunca kendim için bir tvbox uygulaması yapmayı düşünüyorum aslında@parstv Sizler den daha iyilerini bekliyoruz diyebilir.![]()
tasarim derken ana menu yumu kasdediyorsunuz onu degistiririz app retorda olabilecek en iyiyi yapariz 1. planda yayinlarda sorun cikramamasi icin playerdeki donma dakilma tekrar bagkanma sorunlarini cozmeye calisiyom gece bi kod yazdim tekrardan takilan donan yayini actim biraktim disardayim eve gelene kadar yayin devam ediyorsa player okeydir onu eklerim apk ya yayinlari oynatsin diyeUygulama içeriği olarak güzel ama tasarımı biraz düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yapımcıya teşekkür ederiz.
Public yapın ki herkes faydalansın. bakarsın bize de eleştirecek bir şeyler çıkar .müsait olunca kendim için bir tvbox uygulaması yapmayı düşünüyorum aslındabirde cloudstream eklentisi
![]()
bakalım hocam ben beğenmezsem yayınlamamPublic yapın ki herkes faydalansın. bakarsın bize de eleştirecek bir şeyler çıkar .
Hic bir kanal açılmıyor fakat usta vavo da falantasarim derken ana menu yumu kasdediyorsunuz onu degistiririz app retorda olabilecek en iyiyi yapariz 1. planda yayinlarda sorun cikramamasi icin playerdeki donma dakilma tekrar bagkanma sorunlarini cozmeye calisiyom gece bi kod yazdim tekrardan takilan donan yayini actim biraktim disardayim eve gelene kadar yayin devam ediyorsa player okeydir onu eklerim apk ya yayinlari oynatsin diye
aga vavoo da sorsun bir sekilde izleniyor ama sanorim bagzi internet saglayicilarinda sorun varHic bir kanal açılmıyor fakat usta vavo da falan
tamami reis gorsel olarak her bolumun resmini isterseniz teker teker atarimHic bir kanal açılmıyor fakat usta vavo da falan