Öneri Pars iptv apk (buyuk degisim)

Ekli dosyayı görüntüle 8057

Yeni gorselimiz hayirli olsun

saat tarih disko isikli hosgeldiniz eklendi gorsel olarak guzel oldu aklimiza baska eklenti gelirse ekleriz veya olmasini istediginiz eklenti ana menude
İndirdim ve denedim emeğe büyük saygım var ama efsane değil eksikleri var ve düzgün çalışmıyor. Gözüme çarpan ilk eksiği uygulama ana ekrana gelmiyor launcher gibi ek uygulamayla görüntüleniyor.

Bende uygulama bu resimdeki gibi ara yüzle açılmıyor sade olarak açılıyor.
Yine benim gördüğüm aksaklıklar bilgi olması açısından sadece geri dönüş olarak yazıyorum lütfen yanlış anlamayın.

Tabii Tv, Kablo Web Tv, Rec Tv, Film İp Tv bu kısımlara girince kumanda da destek yok ne seçiliyor ne aşağı yukarı hareket ediliyor ayrıca çalışmayan kanallar mevcut.

Uygulamayı beğendim ancak kanal açılışlarındaki Türk Bayrağındaki ay yıldızın yıldızı olmamış.5 köşeli olması gerekirken 4 köşeli yapmışsınız. Selamlar

Uygulamaya efsane oldu bir birinden guzel yayinlar ve sahane kodlama ile super oldu tam ekranda iken liste butonuna tikla kanal listesi geliyor istersen sag alt koseden fovoriye eklersin yayini favorilerden girip izlersin

Ekli dosyayı görüntüle 8208Ekli dosyayı görüntüle 8209
degerli arkadaşlar yapanın edenin emeği geçenin ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş ileride inşaallah dahada güzel olur çok teşekkürler başarılar diliyorum vesselam

Geri