Öneri Panel Tarama (Ucundan Kıyısından) vs.

Konular
5
Burada ve forumlarda çok şey öğreniyoruz. Emek veren herkese minnettarız.
İnsanlar bir şeyler öğrenmek, başarmak, ve kendi çabalarıyla bir şeyler elde etmek istiyorlar.
Acemi oldukları konularda USTAD’lardan medet umuyorlar.

MESELA PANEL TARAMA KONUSUNDA Kİ GİBİ

Bu konuda USTAD’ların birkaç paylaşımı var ama bu paylaşımlar hazır programlı şeyler
1- Panel Tarama için SCAN programı veriliyor Çoğu Free Trial
2- Combo listesi veriliyor.
3- Panel Url veya bir muhtelif Url listesi veriliyor.
Bunlarla sadece tek aşamalı tarama yapıyor ve muhtelif M3U linkleri elde ediyorsunuz.

SONRASI YOK MUAMMA

Forumlardan ve çevreden toplanan Panel Url ve Combo listeleri Bizlere sunulan SCAN.EXE’lerde hiçbir işe yaramıyor.
Çünkü işin detayı anlatılmıyor. Güya bize balık veriyorlar ama balığın başına dokundurtuyorlar Ama gövdesini ve balığın kuyruk ucuna kadar olan tamamını vermiyorlar.
IPTV Panel tarama nasıl yapılır (Hazır kombinasyonları kastetmiyorum) Panel linkleri nasıl nereden temin edilir (Hazır listeleri kastetmiyorum) Combo listeleri nasıl nereden temin edilir (Hazır listeleri kastetmiyorum) ve bunların detaylı eğitimleri hiç kimseye verilmiyor.
Bu işleri acziyet ve hayalkırıklığı içerisinde başaramayan hal çaresi arama uğruna o kapıdan bu kapıya başlarını vuran insanlar yinede bir hal çaresi bulamıyorlar.

VELHASIL HULASA

Hiç kimse Forum Üyeleri için Paylaşım yapma ve hesap verme zorunluluğunda değildir.

Ama yapılan paylaşımların kullanıcıları hedefe götüren özellikle olmalı ve nihai detay içermelidir.

Ben yaptım oldu bitti böyle olmuyor bu işler böyle olmamalı.

Son düzenleme:
panel taramada en önemli unsur combo kapsamlı güncel combonuz varsa çok m3u hits alırsınız
birde birkaç panel için geçerli expolit combosuz tarama var bunun dışında başka bir şey olduğunu zanetmiyorum varsada ben bilmiyorum
Teşekkür edrim ama yine muğlak bir açıklama ben yukarıdaki yazıyı neden yazdım ki :)

Daha ne yapalım istiyosunuz anlamış değilim yazdıklarımı okuyun kurcalayın anlarsınız diyorum okuyan yok. Her şeyi basit tutuyorum yine yaranılmıyor.

Combo listesi için piyasada var olan m3u url adresleri içinden kullanıcı adı ve şifre alınacak bununla combo listesi yapacaksanız bunun için programda yazıp forumda paylaştım ama forumu kurcalayan yok.

Panel url adresleri içinde yine piyasada paylaşılan panelleri tarayacaksınız yan panel bulacaksınız ki bu da başlangıç için zor bir şey her şey bir anda oldu bitti diye olmuyo maalesef bizde öğrenirken okuyarak kurcalayarak öğrendik siz her şeyi ha demeye getirmek istiyosunuz böyle olmaz bu iş.

O kadar zaman url verdim artık balık verme tutmayı öğret dendi onuda yaptım benimle birlikte bir çok kişide forumda buna yardımcı oldu gerekse panel tarama uygulamaları gerek combo listeleri verildi sizde biraz öğrenmek istiyorsanız kurcalayın forumda bir şeyler var okuyun öğrenin yani kafaya usb bellek tak her bilgiyi içine atla bu iş yürüse herkes profesör olurdu değil mi ? :)

Yani sözün özü bir şekilde bir şeyler paylaşıp ön ayak oluyoruz elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz geri kalanını da öğrenmek isteyen kişi zahmet edip biraz çabalasın neticede emek olmadan yemek olmaz.

Uygulama Geliştirme
Yukarıda verdiğim kategori altında benim bir çok uygulamamı bulabilirsiniz.

Burada ise combo tools uygulamam mevcut.
__Combo Tools v1.3
Piyasadan m3u linkleri toplayacaksınız bir txt dosyası oluşturacaksınız sonra bu programla bu txt dosyasından kullanıcı adı şifre ayıklaması yapacaksınız bu da size combo dosyası oluşturmuş olacak.

Panelleri de yine internet ortamından temin edeceksiniz yan panel bulmak biraz zor urlscan vb sitelerden aramanız gerekiyor başlangıç için gerek yok panel url adresleri bir çok sitede paylaşılıyor bulup deneyin. Mobilden tarama için zaten uygulamayı biliyosunuz konuda mesaj bırakmıştınız.

Bilgisayar içinde gerekse benim kodladığım programı gerekse forum üyelerinin paylaştıkları programları kullanabilirsiniz.

Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur şimdiden kolay gelsin, iyi forumlar iyi araştırmalar. :)

Daha ne yapalım istiyosunuz anlamış değilim yazdıklarımı okuyun kurcalayın anlarsınız diyorum okuyan yok. Her şeyi basit tutuyorum yine yaranılmıyor.

Combo listesi için piyasada var olan m3u url adresleri içinden kullanıcı adı ve şifre alınacak bununla combo listesi yapacaksanız bunun için programda yazıp forumda paylaştım ama forumu kurcalayan yok.

Panel url adresleri içinde yine piyasada paylaşılan panelleri tarayacaksınız yan panel bulacaksınız ki bu da başlangıç için zor bir şey her şey bir anda oldu bitti diye olmuyo maalesef bizde öğrenirken okuyarak kurcalayarak öğrendik siz her şeyi ha demeye getirmek istiyosunuz böyle olmaz bu iş.

O kadar zaman url verdim artık balık verme tutmayı öğret dendi onuda yaptım benimle birlikte bir çok kişide forumda buna yardımcı oldu gerekse panel tarama uygulamaları gerek combo listeleri verildi sizde biraz öğrenmek istiyorsanız kurcalayın forumda bir şeyler var okuyun öğrenin yani kafaya usb bellek tak her bilgiyi içine atla bu iş yürüse herkes profesör olurdu değil mi ? :)
Hocam bu değerli izahatınız teşekkür ederim şimdi Combo listesi oluşturmayı anladım.
Panel url adresleri içinde yine piyasada paylaşılan panelleri tarayacaksınız yan panel bulacaksınız ki Hocam bu panel dediğiniz M3U linklerimi birde yan paneller var bunları nasıl elde ediyoruz ayrıca ben forumda çok daha yeniyim.😔

Hocam bu değerli izahatınız teşekkür ederim şimdi Combo listesi oluşturmayı anladım.
Panel url adresleri içinde yine piyasada paylaşılan panelleri tarayacaksınız yan panel bulacaksınız ki Hocam bu panel dediğiniz M3U linklerimi birde yan paneller var bunları nasıl elde ediyoruz ayrıca ben forumda çok daha yeniyim.😔
Piyasada bulunan panelleri tarayarak başlayın hocam

Geri