panel nedir?

jettthasan

Üye
Konular
14
Arkadaşlar, bu panel vs. paylaşımları konusunda ben de dahil birçok arkadaş soru sorsa da genelde net bir öğreti paylaşılmıyor.
Örnek: farklı bir yerden bir apk+bir dosya indirdim(sanırım pc için) orada da sordum, yabancı forumda da sordum, burada da ilgili konularda bazı arkadaşlar da sormuşlar nasıl yapacağız nasıl ilerleyeceğiz diye.
Eğer mümkünse genel bir PANEL anlatımı olan bir başlık-konu açılabilirse; bizlerde paylaşılan o apk+dosya+adres gibi nereye ne kuruluyor nerede nereye server mi oluşturuluyor vs.
bir anlatım olursa memnun oluruz. Konu benim anladığım gibi değilse de ki yanlış anlama da olabilir(zaten bilmediğimden) doğru anlatımları paylaşan olursa memnun oluruz.
Saygılar

Devrem sen illa ceza yemek için mi uğraşıyorsun? :D
Daha önce seni hangi konuda uyardılarsa fark etmiyor belli ki, aynı şeylere devam ediyorsun.
Gözlerin Yalan Söylediğinin Kanıtı
Arkadaşlar, konu hakkında bilgimiz yoksa lütfen cevap vermeyelim. Burası sohbet odası değil.
Bak burada ne diye uyarmışlar seni, konuyla alakalı söyleyeceğin bir şey yoksa boşuna parmaklarını yormasan senin için de daha iyi olacak.

Arkadaşlar bu bölüm de sıklıkla duyduğumuz , panel yan panel, bunların elimden geldiğince
özetini geçmeye çalışacağım.

İçerik yazılı şekilde düzenlenecektir! .
öncesinde bu konuya hakim olan katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar yorum yazabilirler birlikte toparlarız. başlık da değişebilir sorun değil.

O zamana kadar,
'Panel ' genel , gerçek tanımı ve sadece iptv ile ilgili bir tanım olmadığını aşağıda ki video dan izleyebilrsiniz.
Hem vakit geçmiş olur. :)

Kısa filmi izleyip 'Panel' in gerçekte ne olduğunu öğrendiğimize göre,

Hemen hızlı basit bi özet geçeyim , katılım bundan sonra olacaktır eminim.

Şimdi elimizde bir panelimiz var Örnek (x panel)

Panel adresimiz:

Kod:
Real ➤

Yan panellerimiz

Kod:

İlgili bölüm de sıkça kullanılan 'Patlamış' deyim'i yan paneller için geçerlidir , esas olan 'panel'dir.

Yan paneller sıklıkla değişip yenilenmektedir . Bunun sebebi, burası dahil birçok yerde paylaşılan adresler
Panel sahibi tarafından ya kapatılması yada kullanımı zor hale getirmesidir. (vpn)

Bazı paneller 'ip' adresinize ya geçici yada sürekli ban atar , bu da zorlaştırmanın bir başka yoludur .
Bunu atlatmanın 2 yolu vardır , 1-modem reset , 2-İSS den ip değişikliği (buna değermi tartışılır.)

Şimdilik bu kadar ,yine ekleme çıkarma yapılır konuya.
Saygılarımla..

Arkadaşlar bu bölüm de sıklıkla duyduğumuz , panel yan panel, bunların elimden geldiğince
özetini geçmeye çalışacağım.

İçerik yazılı şekilde düzenlenecektir! .
öncesinde bu konuya hakim olan katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar yorum yazabilirler birlikte toparlarız. başlık da değişebilir sorun değil.

O zamana kadar,
'Panel ' genel , gerçek tanımı ve sadece iptv ile ilgili bir tanım olmadığını aşağıda ki video dan izleyebilrsiniz.
Hem vakit geçmiş olur. :)

Kısa filmi izleyip 'Panel' in gerçekte ne olduğunu öğrendiğimize göre,

Hemen hızlı basit bi özet geçeyim , katılım bundan sonra olacaktır eminim.

Şimdi elimizde bir panelimiz var Örnek (x panel)

Panel adresimiz:

Kod:
Real ➤

Yan panellerimiz

Kod:

İlgili bölüm de sıkça kullanılan 'Patlamış' deyim'i yan paneller için geçerlidir , esas olan 'panel'dir.

Yan paneller sıklıkla değişip yenilenmektedir . Bunun sebebi, burası dahil birçok yerde paylaşılan adresler
Panel sahibi tarafından ya kapatılması yada kullanımı zor hale getirmesidir. (vpn)

Bazı paneller 'ip' adresinize ya geçici yada sürekli ban atar , bu da zorlaştırmanın bir başka yoludur .
Bunu atlatmanın 2 yolu vardır , 1-modem reset , 2-İSS den ip değişikliği (buna değermi tartışılır.)

Şimdilik bu kadar ,yine ekleme çıkarma yapılır konuya.
Saygılarımla..
Çok güzel yazmışsın, bayağı vakit harcayıp uğraşmışsın belli ki, senin gibi böyle bilgilendirici mesajlar atan ustaları bulmak zor. Eline sağlık (!)

Teşekkürler, Konu başlığının yanlış olduğunu yazılanlardan anladım ama artık devam; yukarıda da bahsettiğim gibi yanlış bir anlatım da yapmış olabilirim.

eğer doğru ekleyebildi isem bahsettiğim dosya bu.
purple16 zip dosyası içinden bir apk ve bir ana klasör çıkıyor. .php uzantılı-vpn uzantılı vs panel klasör-plugin klasör vs.
Ben apk yı boxa kurdum varsayalım. Ana klasörlü dosyayı da boxa mı? atacağım, pc ye mi? atacağım. Bahsedilen panel yan panel adreslerini ana klasör içinde bir yere girip apk ile bağlantısını mı? kuracağım. vs. Daha önce oraları incelemiştim; Konu başlığını yanlış yazdığımı düşünüyorum ki bazı arkadaşlar farklı cümleler kurmuşlar. Önemli değil. Önemli olan doğruya ulaşmak ve yardımlaşmak.

Geri