Panel Film

myway

Üye
Konular
3
İçersinde 8000 ne yakın film adresi bulunuyo işi yarayabilir iyi seyirler

İndirme linki h ttps://surl.be/paylas

allah aşkına şunun nasıl yapılacağını biri anlatsın.linki televizoya yazdım yine olmadı

Hangi linki yazdınız? Televizo ya yazmanız gereken link bu :
h ttps://surl.be/paylas
( "h" den sonra boşluk vermeden yazmalısınız)
Bana televizoya yaz dediniz yazdım ama olmadı. Download programına yazdım oradan bi dosya indi onuda televizoya ekledim ancak öyle çalıştı. Bu şekilde baştan anlatmıyorsunuz yanlış anlayın kardeşim ama buradaki çoğu kişi bilmediği için yapamıyor böyle uygulamarı

Bana televizoya yaz dediniz yazdım ama olmadı. Download programına yazdım oradan bi dosya indi onuda televizoya ekledim ancak öyle çalıştı. Bu şekilde baştan anlatmıyorsunuz yanlış anlayın kardeşim ama buradaki çoğu kişi bilmediği için yapamıyor böyle uygulamarı
Aşağıdaki görsele bakınız, televio adres satırında ne yazıyor? Dosya mı indirilmiş , hayır... Doğrudan buradaki adres girilmiş çalışmış. Muhtemelen adresi yanlış yazmışssındır.
Dosya ile de çalışması normal ama herhangi bir güncelleme gelirse içeriğe, dosya kendiliğinden güncellenmez
Screenshot 2025 02 24 22 23 03 898 comottplayottplay edit

Son düzenleme:
Aşağıdaki görsele bakınız, televio adres satırında ne yazıyor? Dosya mı indirilmiş , hayır... Doğrudan buradaki adres girilmiş çalışmış. Muhtemelen adresi yanlış yazmışssındır.
Dosya ile de çalışması normal ama herhangi bir güncelleme gelirse içeriğe, dosya kendiliğinden güncellenmez
Ekli dosyayı görüntüle 4890
Yok kardeşim belki 50 kere denedim ama sonunda dosyayı indirerek çareyi buldum

filmler panelden alınmaydı panel patlamış muhtemelen ama hemen zerk filmleri eklendi elime gecdıkce farklı kaynaklardan ekleme yaparım

Geri