PACKET CAPTURE SSL WEB TRAFİĞİ

SHERİF

Üye
Konular
7
Bir uygulamanın yayın akışı içeriğini kopyalamak istiyorum yani içerisindeki bağlantı akışını m3u, m3u8, mpd, ts uzantılı olacak şekilde toplamaya çalışıyorum bir program kullandım fakat diğer uygulamaya girdiğim sırada giriş yapmama izin vermiyor büyük ihtimalle güvenlik sistemleri fazla güçlü bunun bir çözümü varsa iletir misiniz...

Uygulamanın ne olduğunu biliyorsun da

Modlanabilecek bir uygulama olduğunu düşünmüyorum hocam uygulamanın adını yazacağım belki bana güleceksin
B**n co***ct uygulaması üyeliğim de var hani dedim bir ihtimal bir yolu var mı çünkü oradaki yayın sağlam ya senin kadar bilgi birikimim yok Bir yazılımcı değilim ama bir şeyler kurcalamak bir şeyleri denemek hoşuma gidiyor
Yok hocam neden gülüyüm. Yapamamanız normal şayet öyle kolay olsaydı herkes bunu yapar tüm linkleri çekerdi.

Beinden yayın çekmenin bildiğim kadarıyla tek yolu var olan hesabınızı sunucu üzerinde açmak ve orada ki yayını restream ederek dağıtmak böylece yayınları dışarıdan izletirsiniz.

Genelde sağlam iptv satıcıları bu yöntemi kullanır bunun içinde sağlam bir sunucu ve internete gerek var yani boşa çaba sarf ederek kendinizi yorduğunuza değmez hocam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yok hocam neden gülüyüm. Yapamamanız normal şayet öyle kolay olsaydı herkes bunu yapar tüm linkleri çekerdi.

Beinden yayın çekmenin bildiğim kadarıyla tek yolu var olan hesabınızı sunucu üzerinde açmak ve orada ki yayını restream ederek dağıtmak böylece yayınları dışarıdan izletirsiniz.

Genelde sağlam iptv satıcıları bu yöntemi kullanır bunun içinde sağlam bir sunucu ve internete gerek var yani boşa çaba sarf ederek kendinizi yorduğunuza değmez hocam.
Screenshot 20250320 235853

Ne diyorsun profesör benim tepemi attırma bak ha
Beın sports beın connect uygulamasında denesene bunu sanarsın biz bilmiyoruz böyle kolay uygulamalarda yapmayı hadi uza başka kapıya
Biraz sakin olalım lütfen, gereksiz yere ortamı germeye gerek yok

Geri