Merhaba, bu konuyu biraz araştırdım ffmpeg ile yayına logoyu ekleyebiliyorum ama bunu paylaşabileceğim bir sunucum yok nereden önerirsiniz? Zamanında cloudflare stream denedim ama pek verim alamadım bunu nasıl yapabiliriz? Öneriniz nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ne yayını yapacaksın ? Mor kanallar ise Sakın Tr satıcılardan alma tr sunucu da alma yurtdışından sunucu al ve yayınlarını oraya çekMerhaba, bu konuyu biraz araştırdım ffmpeg ile yayına logoyu ekleyebiliyorum ama bunu paylaşabileceğim bir sunucum yok nereden önerirsiniz? Zamanında cloudflare stream denedim ama pek verim alamadım bunu nasıl yapabiliriz? Öneriniz nedir
Mor kanal yayını yapacağım, bunu nasıl yapabilirim diye merak ediyorum gelen trafiği sorun etmeyecek bir sağlayıcı var mı? Veya doğrudan yayın vermemi sağlicak bir sağlayıcı?Ne yayını yapacaksın ? Mor kanallar ise Sakın Tr satıcılardan alma tr sunucu da alma yurtdışından sunucu al ve yayınlarını oraya çek
Çok paran varsa direkt yayın satın alırsın kral ordan sunucuya çekersin sunucuyu hollanda dan alırsan sıkıntı çekmezsinMor kanal yayını yapacağım, bunu nasıl yapabilirim diye merak ediyorum gelen trafiği sorun etmeyecek bir sağlayıcı var mı? Veya doğrudan yayın vermemi sağlicak bir sağlayıcı?
Ffmeg ile ekliyosun yazıya kadar basit ama tr sunucu olacak yoksa olmaz ülke engelmesi var tr golas vb sitelerden çekersin sunucu tarafında ise çok iyi interneti olacak + işlemcisi ve Rami olacak i9 24 GB ram VDS de çok rahat donmadan kasmadan ffmeg ile yayın verebilirsinMor kanal yayını yapacağım, bunu nasıl yapabilirim diye merak ediyorum gelen trafiği sorun etmeyecek bir sağlayıcı var mı? Veya doğrudan yayın vermemi sağlicak bir sağlayıcı?
Tr sunucu olursa yayın engellenebiliyo yurtdışı sunucusu en iyisiFfmeg ile ekliyosun yazıya kadar basit ama tr sunucu olacak yoksa olmaz ülke engelmesi var tr golas vb sitelerden çekersin sunucu tarafında ise çok iyi interneti olacak + işlemcisi ve Rami olacak i9 24 GB ram VDS de çok rahat donmadan kasmadan ffmeg ile yayın verebilirsin
Çok para yok kaynak yayın mevcut sadece ffmpeg ile logo basıp tekrar yayına vermem lazımÇok paran varsa direkt yayın satın alırsın kral ordan sunucuya çekersin sunucuyu hollanda dan alırsan sıkıntı çekmezsin
Önerdiğin bir sağlayıcı var mı? Birde bunu optimizeli yapabilcek bir program biliyor musun? Gecikmesi fazla olsun istemiyorumFfmeg ile ekliyosun yazıya kadar basit ama tr sunucu olacak yoksa olmaz ülke engelmesi var tr golas vb sitelerden çekersin sunucu tarafında ise çok iyi interneti olacak + işlemcisi ve Rami olacak i9 24 GB ram VDS de çok rahat donmadan kasmadan ffmeg ile yayın verebilirsin