Evet 2 cihazıma kurdum çok güzel bir uygulama ve aylardır kullanıyorum. Sizin verdiğiniz link ile update ettim. Her iki cihaza aynı listeyi tekrar tekrar girmemek için export/imkanı arıyorum. TşklerÜstad uygulamayı kurdunuz mu hiç ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet 2 cihazıma kurdum çok güzel bir uygulama ve aylardır kullanıyorum. Sizin verdiğiniz link ile update ettim. Her iki cihaza aynı listeyi tekrar tekrar girmemek için export/imkanı arıyorum. TşklerÜstad uygulamayı kurdunuz mu hiç ?
Bir önceki mesajımda söylediğim Genişletilmiş ayarlar> Yedekle ve geri yükle kısmını neden atladık, onu anlamadım.Evet 2 cihazıma kurdum çok güzel bir uygulama ve aylardır kullanıyorum. Sizin verdiğiniz link ile update ettim. Her iki cihaza aynı listeyi tekrar tekrar girmemek için export/imkanı arıyorum. Tşkler
Bende ott tv yüklüymüş. Sizin paylaştığınız ott navigatoru kurdum teşekkür ederim paylaşım içinEn sevdiğim özelliği de, dosyadan m3u yüklenmesi .![]()
Evet Ott tv navigatore göre daha kısıtlı özelliklere sahip.Bende ott tv yüklüymüş. Sizin paylaştığınız ott navigatoru kurdum teşekkür ederim paylaşım için![]()