Öneri OTT Navigator İptv Player ( Premium ) Güncellendi >>>1.7.3.2

Üstad uygulamayı kurdunuz mu hiç ?
Evet 2 cihazıma kurdum çok güzel bir uygulama ve aylardır kullanıyorum. Sizin verdiğiniz link ile update ettim. Her iki cihaza aynı listeyi tekrar tekrar girmemek için export/imkanı arıyorum. Tşkler

Evet 2 cihazıma kurdum çok güzel bir uygulama ve aylardır kullanıyorum. Sizin verdiğiniz link ile update ettim. Her iki cihaza aynı listeyi tekrar tekrar girmemek için export/imkanı arıyorum. Tşkler
Bir önceki mesajımda söylediğim Genişletilmiş ayarlar> Yedekle ve geri yükle kısmını neden atladık, onu anlamadım.

Çok güzel program ben tivimate satın aldım ama bunu geçen hafta bulmuştum hep bunda izliyorum :)

OTT-Navigator-1.7.3.2 ilk mesaj güncellendi.

Görünse ne değişecek hocam ? çok merak ettim :)
Satın alacağım belki.. Ayrıca ne değişiklik olmuş ona bakacaktım. Sürüm numarası değişmemiş olmayan sürümün modu nasıl oluyor anlamadım

Edit: Betası varmış. Orada sürüm numarası değişmiş. Değişiklikleri gördüm telegramda

Tv için link bu galiba

Satın alacağım belki.. Ayrıca ne değişiklik olmuş ona bakacaktım. Sürüm numarası değişmemiş olmayan sürümün modu nasıl oluyor anlamadım

Tv için link bu galiba
Hocam bu beta sürümü. Birkaç güne markete düşer.

Edit: Betası varmış. Orada sürüm numarası değişmiş. Değişiklikleri gördüm telegramda

Tv için link bu galiba

Bu tür uygulamalar marketten önce çeşitli yerlerde test amaçlı yayınlanır, sonra markete sürülür.

Ott
Ott1

Umarım anlaşılmıştır.

Selamlar

İndirme linki en aşağıya bırakılmıştır. Sürüm değiştikçe güncellenecektir.

OTT Navigator IPTV​

OTT Navigator IPTV

OTT Navigator IPTV, Android TV ve set üstü kutular için bir video oynatıcıdır. Uygulama herhangi bir kaynak içermediğinden, oynatma listelerinin ayarlardan eklenmesi gerekir.

OTT istemcisi çok dilli bir arayüze sahiptir ve ayrıca cihazda 6.0 Marshmallow'dan düşük olmayan bir Android sürümü gerektirir. Reklam içermeyen sürüm. Android TV ve uzaktan kumanda için tam destek.

OTT Navigator IPTV Özellikleri
  • Arşivli sağlayıcılar için başlangıçta son kanalın otomatik başlatılması ve TimeShift desteği
  • PiP (resim içinde resim) modu ve ayrıntılı oynatma hızı ayarları
  • İlgi duyulan program ve arşivden veya medya kütüphanesinden programların izlenmesi hakkında hatırlatıcılar eklendi
  • kanalları kategoriye, türe, sezona, yıla, ülkeye göre gruplandırma ve kanal veya programın adına, aktörüne ve açıklamasına göre arama
  • birden fazla EPG kaynağından (harici olanlar dahil) TV program verilerini alma
  • HLS geri sarmayı desteklemeyen sağlayıcılar için - daha yavaş geri sarma
  • Filmler ve TV dizileri için izleme ilerlemesinin kaydedilmesi ve son duraklatılan noktadan kaydın otomatik olarak devam ettirilmesi vardır

İndirme Linki :

Eline Saglik Tekkan Kardesim İndirdim Simdi Saol

Geri