Evet 2 cihazıma kurdum çok güzel bir uygulama ve aylardır kullanıyorum. Sizin verdiğiniz link ile update ettim. Her iki cihaza aynı listeyi tekrar tekrar girmemek için export/imkanı arıyorum. TşklerÜstad uygulamayı kurdunuz mu hiç ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet 2 cihazıma kurdum çok güzel bir uygulama ve aylardır kullanıyorum. Sizin verdiğiniz link ile update ettim. Her iki cihaza aynı listeyi tekrar tekrar girmemek için export/imkanı arıyorum. TşklerÜstad uygulamayı kurdunuz mu hiç ?
Bir önceki mesajımda söylediğim Genişletilmiş ayarlar> Yedekle ve geri yükle kısmını neden atladık, onu anlamadım.Evet 2 cihazıma kurdum çok güzel bir uygulama ve aylardır kullanıyorum. Sizin verdiğiniz link ile update ettim. Her iki cihaza aynı listeyi tekrar tekrar girmemek için export/imkanı arıyorum. Tşkler
Bende ott tv yüklüymüş. Sizin paylaştığınız ott navigatoru kurdum teşekkür ederim paylaşım içinEn sevdiğim özelliği de, dosyadan m3u yüklenmesi .![]()
Evet Ott tv navigatore göre daha kısıtlı özelliklere sahip.Bende ott tv yüklüymüş. Sizin paylaştığınız ott navigatoru kurdum teşekkür ederim paylaşım için![]()
Uygulama bu mu güncel versiyon gözükmüyorOTT-Navigator-1.7.3.2 ilk mesaj güncellendi.
Görünse ne değişecek hocam ? çok merak ettimUygulama bu mu güncel versiyon gözükmüyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Satın alacağım belki.. Ayrıca ne değişiklik olmuş ona bakacaktım. Sürüm numarası değişmemiş olmayan sürümün modu nasıl oluyor anlamadımGörünse ne değişecek hocam ? çok merak ettim![]()
Hocam bu beta sürümü. Birkaç güne markete düşer.Satın alacağım belki.. Ayrıca ne değişiklik olmuş ona bakacaktım. Sürüm numarası değişmemiş olmayan sürümün modu nasıl oluyor anlamadım
Tv için link bu galiba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Satın alacağım belki.. Ayrıca ne değişiklik olmuş ona bakacaktım. Sürüm numarası değişmemiş olmayan sürümün modu nasıl oluyor anlamadım
Edit: Betası varmış. Orada sürüm numarası değişmiş. Değişiklikleri gördüm telegramda
Tv için link bu galiba
Eline Saglik Tekkan Kardesim İndirdim Simdi SaolSelamlar
İndirme linki en aşağıya bırakılmıştır. Sürüm değiştikçe güncellenecektir.
OTT Navigator IPTV
![]()
OTT Navigator IPTV, Android TV ve set üstü kutular için bir video oynatıcıdır. Uygulama herhangi bir kaynak içermediğinden, oynatma listelerinin ayarlardan eklenmesi gerekir.
OTT istemcisi çok dilli bir arayüze sahiptir ve ayrıca cihazda 6.0 Marshmallow'dan düşük olmayan bir Android sürümü gerektirir. Reklam içermeyen sürüm. Android TV ve uzaktan kumanda için tam destek.
OTT Navigator IPTV Özellikleri
- Arşivli sağlayıcılar için başlangıçta son kanalın otomatik başlatılması ve TimeShift desteği
- PiP (resim içinde resim) modu ve ayrıntılı oynatma hızı ayarları
- İlgi duyulan program ve arşivden veya medya kütüphanesinden programların izlenmesi hakkında hatırlatıcılar eklendi
- kanalları kategoriye, türe, sezona, yıla, ülkeye göre gruplandırma ve kanal veya programın adına, aktörüne ve açıklamasına göre arama
- birden fazla EPG kaynağından (harici olanlar dahil) TV program verilerini alma
- HLS geri sarmayı desteklemeyen sağlayıcılar için - daha yavaş geri sarma
- Filmler ve TV dizileri için izleme ilerlemesinin kaydedilmesi ve son duraklatılan noktadan kaydın otomatik olarak devam ettirilmesi vardır
İndirme Linki :