Ortak Vpn

Besiktas

Üye
Konular
5
Vpn almayı planlayan ve bu işi ortak yapmak isteyen birileri çıkarmı acaba?

ne icin kullancaksin belki kestirme yoldan bisey öneririz

Mi box da calisacak vavoo yayınları için güncel VPN onerebilirmisin?
reis benim netim turknet benim tv nin wifi ayarlarindan statick ayarli surekli vavoo yayinlarini bu sekilde yillardir izlerim 8.8.8.8
8.8.4.4
1.1.1.1
1.0.0.1
bu ayarlar bende yeterli saglayici farki olabiliyor genelde turktelekomda işe yaramiyor diye biliyorum

Ben kaspersky kullanıyorum hem virüs programı hemde vpn ucuz satılan nordvnp var sitelerde

reis benim netim turknet benim tv nin wifi ayarlarindan statick ayarli surekli vavoo yayinlarini bu sekilde yillardir izlerim 8.8.8.8
8.8.4.4
1.1.1.1
1.0.0.1
bu ayarlar bende yeterli saglayici farki olabiliyor genelde turktelekomda işe yaramiyor diye biliyorum
Evet benim türktelekom çalismior mecbur vpn gerek

Vpn almayı planlayan ve bu işi ortak yapmak isteyen birileri çıkarmı acaba?
Bunun için telegram da gruplar var bende tivimate premiuim hesabını 5 kişi ortak almıştım zamanında. Yani güven meselesi tabiki. Vpn olarak hala modlu vpn kullanıyor deniyorum

8.8.4.4
1.1.1.1
1.0.0.1
Merhaba merak ettiğim bir şey var acaba bende turknetliyim van gerekmiyor altyapıda kablonet var geçsem aynısıdır yoksa turktelekom gibi midir kullanan varsa paylaşsa sevinirim

Konuyu görüntüleyenler

Geri