Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Mi box da calisacak vavoo yayınları için güncel VPN onerebilirmisin?ne icin kullancaksin belki kestirme yoldan bisey öneririz
reis benim netim turknet benim tv nin wifi ayarlarindan statick ayarli surekli vavoo yayinlarini bu sekilde yillardir izlerim 8.8.8.8Mi box da calisacak vavoo yayınları için güncel VPN onerebilirmisin?
Evet benim türktelekom çalismior mecbur vpn gerekreis benim netim turknet benim tv nin wifi ayarlarindan statick ayarli surekli vavoo yayinlarini bu sekilde yillardir izlerim 8.8.8.8
8.8.4.4
1.1.1.1
1.0.0.1
bu ayarlar bende yeterli saglayici farki olabiliyor genelde turktelekomda işe yaramiyor diye biliyorum
Bunun için telegram da gruplar var bende tivimate premiuim hesabını 5 kişi ortak almıştım zamanında. Yani güven meselesi tabiki. Vpn olarak hala modlu vpn kullanıyor deniyorumVpn almayı planlayan ve bu işi ortak yapmak isteyen birileri çıkarmı acaba?
Urban VPN ile giriş yap ben denedim çok iyi çalışıyor yanlislikla ful surumunude aldım ama free olanlar da sıkıntısız oluyorVpn almayı planlayan ve bu işi ortak yapmak isteyen birileri çıkarmı acaba?
Bunları nereye nasıl giriyoruzEvet benim türktelekom çalismior mecbur vpn gerek
Android box için diyorsanızBunları nereye nasıl giriyoruz?
Merhaba merak ettiğim bir şey var acaba bende turknetliyim van gerekmiyor altyapıda kablonet var geçsem aynısıdır yoksa turktelekom gibi midir kullanan varsa paylaşsa sevinirimreis benim netim turknet benim tv nin wifi ayarlarindan statick ayarli surekli vavoo yayinlarini bu sekilde yillardir izlerim 8.8.8.8
8.8.4.4
1.1.1.1
1.0.0.1
bu ayarlar bende yeterli saglayici farki olabiliyor genelde turktelekomda işe yaramiyor diye biliyorum