Onvo Dikey Süpürgenin eski tip süpürgelerden farkı var mı?

Yeniçeri

Üye
Konular
5
Eski tip bir elektrikli süpürgeden Onvo Dikey Süpürgeye geçişi anlatmaya çalıştım.

Genel olarak söylemek gerekirse büro, ofis veya 1+1 gibi küçük evlerde kullanım sağlanabilir. Büyük evler veya aileler için pek uygun olmayabilir benim görüşüm bu yönde. Ayrıca şarjı %30 olunca birden kapanıyor. Birçok kişide bu hata varmış, bilginiz olsun.

Ürün inceleme videom:

Ürün Linki:

Eski tip bir elektrikli süpürgeden Onvo Dikey Süpürgeye geçişi anlatmaya çalıştım.

Genel olarak söylemek gerekirse büro, ofis veya 1+1 gibi küçük evlerde kullanım sağlanabilir. Büyük evler veya aileler için pek uygun olmayabilir benim görüşüm bu yönde. Ayrıca şarjı %30 olunca birden kapanıyor. Birçok kişide bu hata varmış, bilginiz olsun.

Ürün inceleme videom:

Ürün Linki:
Dikey süpürge saçmalığın daniskası birileri bir markayı internette popüler yaptı fiyatları uçurdular gerçekte hiç işe yaramaz bir alet çekim güçleri düşük toz hazneleri küçük şarzı az gidiyor göşterişten başka bir şey deyil illa dikey süpürmek isteyen varsa diğerinin de sapı var o da dikey kullanılabiliyor
Not: elinde olan şarzı az giden atmasın onu yüksek amperli pil taktırsın pilleri değişiyor onların

Dik süpürgeler günlük pratik süpürgelerdir, büyük süpürgeler gibi derinlemesine temizlik yapamıyorlar pahallı olanları ayrı tutuyorum , bizde de fakir var tam biz fakirlere göre , günlük işleri yapıyor ;)

Geri