online virüs tarama sitesi

braabus

Üye
Konular
2

Play store haricinde indirdiğimiz dosyaları birçok virüs programı desteğiyle online olarak virüs taraması yapan harika bir site uzun süredir kullanıyorum umarım işinize yarar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-10-21-15-16-37-921_com.brave.browser-edit.jpg
    Screenshot_2025-10-21-15-16-37-921_com.brave.browser-edit.jpg
    423 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Lütfen kurallara uygun şekilde düzenleme yapınız.

1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.

Play store haricinde indirdiğimiz dosyaları birçok virüs programı desteğiyle online olarak virüs taraması yapan harika bir site uzun süredir kullanıyorum umarım işinize yarar.
teşekkürler, iş'e yarar - bende bugüne kadar 'i kullanıyordum.

Ben Programı tavsiye eden arkadaşın görüşlerine katılmıyorum.
Yapılan test sonucu
Test yapılan APK program (SAIv2.1.4.apk)
Test yapan site raporu. virüs total
Ekran grnts 21 10 2025 232219 wwwvirustotalcom
Test yapan site rapaoru
Ekran grnts 21 10 2025 232351 virusscanjottiorg
Kararı size bırakıyorum sizce hangisine güvenmek lazım biri yıllardır kendini kanıtlamış diğeri ismi yeni duyulmuş verdiği sonuçlar yüzeysel cok site üzerinden rapor veriyor verdi rapor kısıtlı diğeri köküne kadar inceliyor kararı size bırakıyorum.

Next next the end ✓ relax ol 😄
Rahat ol ben neyin ne oldu konusunda yeterli bilgiye haizim dikkat etti yeseniz sadece kullanıcının dikkatini çekmek için var olan iki örnek verdim her kişi kendi yaptığından sorumlu bir başkası onun yerini mağdur olmaz merak etmeyin sadece işlemi yapan mağdur olur o da onun bileceği iş ben tavsiye niteliğinde yardımcı olmaya çalıştım yapıp yapmamak kullanıcıya kalmış.

Geri