Öneri 📡 Online Tarama Programı 📡

Baron66

Paylaşımcı
Konular
21
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla artık m3u listelerinin verilmesi yasak. Bende bunun üzerine online tarama programı yaptım, isteyen herkes kendisi tarasın diye.Siteye girince ne kadar basit olduğunu zaten göreceksiniz yani tarife gerek yok. Size denemeniz için 1 panel adresi 1 combolist vereceğim hem kendinizide denemiş olursunuz. Bundan sonraki süreçte ise taranacak panelleri bulur verdiğim combo ile tarayabilirsiniz. Ayrıca bulduğunuz hitleri veya elinizde olan url'leri kontrol edebileceğiniz bir adres daha ekledim. Tam url yi yapıştırın "kontrol" butonuna basın size eğer varsa yan panelini ve devamında bütün kanal bilgilerini ve aktif olup olmadığı bilgisinide veriyor.(Toplu link kontrol edebilirsiniz fakat ne kadar çok link eklerseniz o kadar kasar.)

Edit: Konunun içeriği yasaksa kaldırabilirim @Sinetech @Adnan K. @Akyol

Son Edit: Üzülerek belirtmek isterimki siteye artık VPN ile girilebiliniyor.Ben RUSYA ile girdim.

Urban VPN kullanıyorum.

Tarama yapacağınız adres:
Tarama yapılacak örnek panel:
M3U Link Kontrol Adresi:

Combolist aşağıda ektedir.

Ekli dosyalar

• userpassss.txt
    2.4 MB · Görüntüleme: 242
Son düzenleme:
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla artık m3u listelerinin verilmesi yasak. Bende bunun üzerine online tarama programı yaptım, isteyen herkes kendisi tarasın diye.Siteye girince ne kadar basit olduğunu zaten göreceksiniz yani tarife gerek yok. Size denemeniz için 1 panel adresi 1 combolist vereceğim hem kendinizide denemiş olursunuz. Bundan sonraki süreçte ise taranacak panelleri bulur verdiğim combo ile tarayabilirsiniz.

@Baron66 ustad eline sağlık teşekkür ederiz...

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla artık m3u listelerinin verilmesi yasak. Bende bunun üzerine online tarama programı yaptım, isteyen herkes kendisi tarasın diye.Siteye girince ne kadar basit olduğunu zaten göreceksiniz yani tarife gerek yok. Size denemeniz için 1 panel adresi 1 combolist vereceğim hem kendinizide denemiş olursunuz. Bundan sonraki süreçte ise taranacak panelleri bulur verdiğim combo ile tarayabilirsiniz.

Eline Sağlık @Baron66 Kardeşim.

usta eline sağlıkta acaba bunu python gibi APK olarak yapma şansınız yokmu zamanında bi arkadaş IPTV tool diye aynı buna benzer tarama programı atmıştı buraya buda öyle olsa direk tele yüklerdik

Teşekkürler dostum, sağolasın.

usta eline sağlıkta acaba bunu python gibi APK olarak yapma şansınız yokmu zamanında bi arkadaş IPTV tool diye aynı buna benzer tarama programı atmıştı buraya buda öyle olsa direk tele yüklerdik
bi sorun daha var şu senin ismin baron 66 yazıyor bulunan hitlerde sanki senin taramanı almış gibi oluyoruz grupta paylaşım yaparken sonrada adımız hırsıza cıkıyor başkasının taramasını almışızda paylaşmışız gibi

Çok teşekkürler üstad, telegram grubu açsan da gelsek

Geri