Online ıp tv izlemek

justwatch

Üye
Konular
13
APK veya uygulama gerektirmeyen İptv sitesini açtım ama şu anda eksiklikler var. Siteyi kullanmanın İki yolu var : ilk yolu bu siteye girip IP tv kategorisine gitmek veya direkt olarak bu siteye gidebilirsiniz.
Not : şu anda site güncellemeleri devam etmektedir, basit sorunları var ama yapacağım.
Önerilen m3u link :
Not : olumlu veya olumsuz dönüşlerinizle daha fazla geliştirme ve seçenek ekleyeceğim.

APK veya uygulama gerektirmeyen İptv sitesini açtım ama şu anda eksiklikler var. Siteyi kullanmanın İki yolu var : ilk yolu bu siteye girip IP tv kategorisine gitmek veya direkt olarak bu siteye gidebilirsiniz.
Not : şu anda site güncellemeleri devam etmektedir, basit sorunları var ama yapacağım.
Önerilen m3u link :
Not : olumlu veya olumsuz dönüşlerinizle daha fazla geliştirme ve seçenek ekleyeceğim.
Mobilde biraz iyileştirme olsa iyi olur, ama genel olarak apk veya uygulama indirmeden yapmak güzel olmuş. İphone telefonlarda ve tv lerde hep sıkıntı oluyordu. Bu şekilde daha iyi olmuş.

Merhaba, arayüz çalışmaları yaptım. Apple tv arayüzü gibi seçenek de koydum. Eğer m3u linki çalışmazsa direkt olarak m3u içerisindeki kanalları koyarsanız çalışır.

Merhaba, arayüz çalışmaları yaptım. Apple tv arayüzü gibi seçenek de koydum. Eğer m3u linki çalışmazsa direkt olarak m3u içerisindeki kanalları koyarsanız çalışır.
gunun popiler kanallarini eklerseniz listeniz cok daha guzel olur elinize saglik

Eğer tasarımı siz yaptıysanız çok güzel olmuş. Bir de kanalları siz eklerseniz daha iyi olur çünkü her kullanıcı güncel m3u bağlantılarını bilmeyebilir.

İçerikleri eklemek istiyorsanız IDM ile yayınların m3u8 bağlantılarını alabilirsiniz.
Telefon için de 1DM uygulamasını kullanabilirsiniz.

Eğer tasarımı siz yaptıysanız çok güzel olmuş. Bir de kanalları siz eklerseniz daha iyi olur çünkü her kullanıcı güncel m3u bağlantılarını bilmeyebilir.

İçerikleri eklemek istiyorsanız IDM ile yayınların m3u8 bağlantılarını alabilirsiniz.
Telefon için de 1DM uygulamasını kullanabilirsiniz.
Merhaba, normalde elimde m3u listeleri mevcut ama yasal sorunlar nedeniyle ekleme yapamıyorum.

Önerilen m3u link :
Öncelikle elinize sağlık güzel görünüyor ama verdiğiniz liste harici 3 4 liste denedim çalıştıramadım linki çekemiyor

Kaynak linki ile de denedim yine olmadı

Ekli dosyalar

• IMG_0525.png
    IMG_0525.png
    187 KB · Görüntüleme: 17

Konuyu görüntüleyenler

Geri