Okullarda dağıtılan tabletlerin akıbeti ne durumda?

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
224
Önceki yıllarda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere binlerce tablet dağıtılmıştı.

Hatta benim kardeşlerim bile son yılında yetişmişti o tabletleri almaya. 2 farkı tablet vardı biri General Mobile biri de TCL olması lazım. O tabletler okul dışında her amaçla kullanıldı. General Mobile olan neredeyse çalışmamaya başladı aşırı ağır bir tabletti. TCL biraz daha iyi durumdaydı.

Sizde de böyle tabletler var mı? Akıbeti ne durumda kullanıyor musunuz?
Bizde kullanan yok kenarda duruyor.

Önceki yıllarda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere binlerce tablet dağıtılmıştı.

Hatta benim kardeşlerim bile son yılında yetişmişti o tabletleri almaya. 2 farkı tablet vardı biri General Mobile biri de TCL olması lazım. O tabletler okul dışında her amaçla kullanıldı. General Mobile olan neredeyse çalışmamaya başladı aşırı ağır bir tabletti. TCL biraz daha iyi durumdaydı.

Sizde de böyle tabletler var mı? Akıbeti ne durumda kullanıyor musunuz?
Bizde kullanan yok kenarda duruyor.
Bana lise son sınıftayken verilmişti hâlâ duruyor root ile işim olduğunda tablete yöneliyorum androidini custom rom ile güncelleme yaptığım için ve android şuan ki sürümlere göre eski kaldığı için root ile bir çok işi yapmama olanak sunuyo akıbeti yaşar vaziyette şarja tak kullan :)

Üzerinde çalışılsa atıl olan bir çok cihaz yeni romlarla bir süre daha aktif olabilir belki, bilgisi olan arkadaşlara duyurulur stabil bir rom bulup üzerinde çalışılabilir.

Üzerinde çalışılsa atıl olan bir çok cihaz yeni romlarla bir süre daha aktif olabilir belki, bilgisi olan arkadaşlara duyurulur stabil bir rom bulup üzerinde çalışılabilir.
hocam ömrü fazlasıyla dolduğu için pek geliştirme yapamayız ben önceki mesajda belirttiğim gibi android 7 tabanlı bir rom kullanıyorum çoğu işimi görüyo yeri geldiğinde 2. monitör olarak kullanarak epey işime yaradığı söylenebilir elinde bulunan varsa google üzerinden ufak bir araştırma ile bir çok custom rom bulup kullanabilirler

Teknoloji çöplüğüne bir eklenti olarak kaldı hocam onlar neredeyse hiç kullanılamadı ne okullar tarafından ne de kısıtlamalardan dolayı son kullanıcı tarafında.

hepsi çöp yani , satılığı bile yoktur bence.

Geri