Nuvio’yu Kullanmak Neden Bu Kadar Çileli?

pc'de bence en iyisi harbor.
cloudstream'den daha tatlı bir kullanım yetisi sağlıyor.
android tv için geliştirmesi devam ediyor
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

mobil/tv için nuvio yol aldığında, geliştiğinde iş görecektir. pc'de ben pek sevmedim, mobilde de cs varken gereksiz geldi. ama ilerleyen sürümlerde eksikleri kapatılacaktır.

Nuvio da özelleştirme ve cihazlar arasında senkronizasyon olması müthiş bir fark yaratıyor. Bildiğim kadarıyla CS de yedek al tekrar yükle şeklinde senkronizasyon uğraştırıcı bence.

Yorumları okudum. Cs yi kullandım. Dün nuvio yu yükledim. Yok onu indir yok onu url yi yapıştır. Sonunda hiçbir eklentiyi yüklememişim. Tabi ki uğraşamam böyle şeylerle. Ben sonuca bakarım açıyor mu açmıyor mu? Bence boş bir uygulama tabi ki sildim. Kodi yi de yüklemeye çalıştım. Vavoo Kanalı seyrediyordum. O da kanaldan çıktı kendi kendine. Apk yi kur filmi gösterecekse göstersin. Böyle dandik uygulamalarla uğraşamam.

nuvioyu burda sundukları gün yükledim bence kolay bir uygulama benim yüklediğimden beri bir çok yeni özelik geldi görsellik arıyorsanız en iyisi nuvio derim birde email ile giriş yapıp eklentileri yükledinizmi daha sonra silip yükleme yaptığınızda veya başka bir tvde kurduğunuzda giriş bu emaille yaptıgınızda tüm bilgiler yükleniyor ücretli platformları aratmıyor.Katalog yüklüyecekseniz eklentilerden depo yükliyecekseniz uzantılardan. biraz uğraşcaksınız ve daha sonra ne olduğunu kendiliğinden anlıyacaksın kafana takılan soruyu burdan sorarsan illa biri yardımcı olur

Şöyle bir eklenti yok mu acaba? Mesela Indiana Jones, Harry Potter gibi seri filmleri tek bir yerde, düzenli şekilde gösteren ve mümkün olduğunca stabil çalışan bir addon. Captain’s Collection gibi bir şey sanırım. Buna benzer, seri filmleri toplu halde gösteren başka bir addon var mı?

Yorumları okudum. Cs yi kullandım. Dün nuvio yu yükledim. Yok onu indir yok onu url yi yapıştır. Sonunda hiçbir eklentiyi yüklememişim. Tabi ki uğraşamam böyle şeylerle. Ben sonuca bakarım açıyor mu açmıyor mu? Bence boş bir uygulama tabi ki sildim. Kodi yi de yüklemeye çalıştım. Vavoo Kanalı seyrediyordum. O da kanaldan çıktı kendi kendine. Apk yi kur filmi gösterecekse göstersin. Böyle dandik uygulamalarla uğraşamam.

Ya tabiki herkes yapacak diye birsey yok, siz cs yi kullanamaya devam edebilirsiniz.

Tabi ki güncellemelere devam etmeli, mobil yada tvden devam ettiğinizde nerde kaldığınızı hatırlamalısınız, gündüz mobilde eklediğiniz repo yu aksam eve gelince tv box a yada tv yede ayrica eklemelisiniz.
Bu sözlerim nuvioya dandik dediğiniz için. Yoksa ben multi kullanıcıyım pc de mobilde tvbox da hem nuvio,hem cs yüklüdür.

Nuvio bence çok iyi bir uygulama. Cs ye belki tur bindirir. Ama bu kurulumu kolay olduğu anlamına gelmiyor. Gerçekten zahmetli. Örneğin ben bu işlerden hiç anlamayan başka şehirde yaşayan ablama telefonda anlatarak Tv box cihazına kırmızı CS yükletip. İçine kısa kodlu repo eklettim ve kullanmaya başladı. Toplam 10 dakikamı almadı hepsi. Ama Nuvio için bu imkansız.

Son düzenleme:
Nuvio bence çok iyi bir uygulama. Cs ye belki tur bindirir. Ama bu kurulumu kolay olduğu anlamına gelmiyor. Gerçekten zahmetli. Örneğin ben bu işlerden hiç anlamayan başka şehirde yaşayan ablama telefondan kırmızı cs yükletip. İçine kısa kodlu repo eklettim ve kullanmaya başladı. Toplam 10 dakikamı almadı hepsi. Ama Nuvio için bu imkansız.
Ben kardeşime çakma mail aldım. Herşeyi tanımladım. Ona mail ve şifreyi yazıp girmek kaldı. Ama ne dedi beğenirsin, Vahşinğn Kalbi yeni filmde alt yazı yokmuş bulamamış. Adı üstünde yeni, sinemalara daha gelmemiş, ama filmmakinesinde varmış, sonra izlemiş. Ben hala yeni eklentileri ona yapıyorum ama kullandığını sanmıyorum. Ama dediğim gibi sen yap herşeyi mail ile girmek kalsın kardeşine.

Şöyle bir eklenti yok mu acaba? Mesela Indiana Jones, Harry Potter gibi seri filmleri tek bir yerde, düzenli şekilde gösteren ve mümkün olduğunca stabil çalışan bir addon. Captain’s Collection gibi bir şey sanırım. Buna benzer, seri filmleri toplu halde gösteren başka bir addon var mı?
Nuvio kolleksiyona bakarsan görebilirsin var. Bu dediğin kolleksiyon. Gördüm hatta. Kaptanda vardı sanırım. Ama ben sildim. Çok fazla kolleksiyon olduğu için. Onun yerine aktörler kolleksiyonunu kullanıyorum. Ondada bulabiliyorsun.

nuvioda zor gelen işlemler sadece bir kez yapılıyor. Her platformda giriş yapınca kurulmuş olarak geliyor. cs için ise sanırım her seferinde tekrar kurmak gerekiyor. bence en büyük avantaj burada

Aslında hiçbir zorluğu yok. Yapacağınız tek şey, TMDB ve MDBList key'lerini almak. Ardından Xperience'de bir hesap açıp katalog seçeceksiniz ve Nuvio'ya ekleyeceksiniz. Bu kadar.

Sonra TorBox hesabınız ya da Real-Debrid hesabınız olmalı. Ardından StremThru Torz, Comet, Torrentio gibi bir sürü torrent kazıyıcı var. Bunlardan birine Real-Debrid ya da TorBox hesabınızı bağlayıp Nuvio'ya yükleyeceksiniz.

Ha, ben TorBox'a veya Real-Debrid'e para vermek istemiyorum diyorsanız, forumumuzda arkadaşlar Nuvio için harika pluginler yazmışlar. Onları yükleyip de izleyebilirsiniz, hiç para vermeden. HDHub ya da Penguplay'i de kullanabilirsiniz.

Toplasanız 1 saat içinde, neredeyse internetteki tüm filmler elinizin altında. TV, PC, telefon; tüm cihazlarda senkronize.

yok repo yok json yok reposity yok plugin yok anasinin bilmem nesi, bende hic sevmedim bu mevzuyu. kaynak ekle olsun, ne eklersen ekle kendisi ayirsin .

Aslında hiçbir zorluğu yok. Yapacağınız tek şey, TMDB ve MDBList key'lerini almak. Ardından Xperience'de bir hesap açıp katalog seçeceksiniz ve Nuvio'ya ekleyeceksiniz. Bu kadar.

Sonra TorBox hesabınız ya da Real-Debrid hesabınız olmalı. Ardından StremThru Torz, Comet, Torrentio gibi bir sürü torrent kazıyıcı var. Bunlardan birine Real-Debrid ya da TorBox hesabınızı bağlayıp Nuvio'ya yükleyeceksiniz.

Ha, ben TorBox'a veya Real-Debrid'e para vermek istemiyorum diyorsanız, forumumuzda arkadaşlar Nuvio için harika pluginler yazmışlar. Onları yükleyip de izleyebilirsiniz, hiç para vermeden. HDHub ya da Penguplay'i de kullanabilirsiniz.

Toplasanız 1 saat içinde, neredeyse internetteki tüm filmler elinizin altında. TV, PC, telefon; tüm cihazlarda senkronize.
Şimdi böyle anlatınca insanların gözünü korkutuyor, :)
TV box için tmdb keye gerek yok,basit bir şekilde film dizi izlemek için yeterli olan katalog zaten kurulumda geliyor,
Yapılması gereken tek şey plugin eklemek yani depo,
Gerisi yavaş yavaş öğrenilir.

yok repo yok json yok reposity yok plugin yok anasinin bilmem nesi, bende hic sevmedim bu mevzuyu. kaynak ekle olsun, ne eklersen ekle kendisi ayirsin .
Haklısın, ilk başta biraz karışık geliyor Ama bazı güzel şeylere ulaşmak için biraz uğraşmak gerekiyor. Sistem oturduktan sonra verdiğin emeğe değerse o kadar da sorun değil bence. Zaten Nuvio’nun olayı da biraz kurcalayıp kendine göre düzenlemek gibi.

nuviodaki senkronizsyon ile şu trakt veya simkl bağlama işi çok iyi, ben de ilk başlarda çok kavrayamamıştım sonra öğrenince cs yi sildim.

Geri