hisimtekin
Üye
"Kanal tarafında"yı anlamadım. Canlı yayın kanalları var mı. Spor müsabakalarını canlı izleyebilecek miyizTeşekkürler. Kanal tarafında bir sürü uygulama var, gerek olur mu bilmiyorum.
"Kanal tarafında"yı anlamadım. Canlı yayın kanalları var mı. Spor müsabakalarını canlı izleyebilecek miyizTeşekkürler. Kanal tarafında bir sürü uygulama var, gerek olur mu bilmiyorum.
Bahsettiğiniz şeyler için bir sürü farklı uygulama var demek istedim. Sorunuzun cevabı hayır."Kanal tarafında"yı anlamadım. Canlı yayın kanalları var mı. Spor müsabakalarını canlı izleyebilecek miyiz
çnceden konusu olan cs reponuz aktif mi. güncel bir şekilde devam ettirecekmisiniz.Bahsettiğiniz şeyler için bir sürü farklı uygulama var demek istedim. Sorunuzun cevabı hayır.
Aktif. Bu uygulama içinde CS eklentilerinin tam entegrasyonu için orasını güncel tutuyoruz.çnceden konusu olan cs reponuz aktif mi. güncel bir şekilde devam ettirecekmisiniz.
teşekkürler
Ben de iflah olmaz bir pc'ciyimpc'ye yakın zamanda gelir mi acaba
Hocam yeni sürüm gelince şu an aktif kullandığımız uygulama da mı yeni sürüme yukseltecegiz. Yoksa silip tekrar dan mı yükleyeceğizEklentileri alabilirimiyim
Testini yapıp haber vereceğim.Hocam yeni sürüm gelince şu an aktif kullandığımız uygulama da mı yeni sürüme yukseltecegiz. Yoksa silip tekrar dan mı yükleyeceğiz
Baya hızlısınız hocam
Çok keyif verdi NuvioBaya hızlısınız hocam![]()
Sıradaki özellik şöyle olsa nasıl olur? Milleti eklenti karmaşasından kurtaralım.Baya hızlısınız hocam![]()
Olur hocam, bir plugin ve eklenti kütüphanesi gibi bir şey olursa insanlar istediğini ekler ona göre yoluna bakar. mesela benim pluginin en uyumlu şekilde çalışabilmesi için benim kataloğu indirmek lazım. Bunun gibi ipucuları insanların işine yarar.Sıradaki özellik şöyle olsa nasıl olur? Milleti eklenti karmaşasından kurtaralım.
Siz, ben, @patr0n , @Wiojelt gibi forumdaki geliştirici arkadaşların eklentileri ve @TheLastOne arkadaşımızın bulduğu çalışır halde Türkçe depoları bir merkezden uygulama içine alalım, çıkaralım, yönetelim.
NuvioTR gibi bir şey çıksın ortaya.
İyi olur vallaOlur hocam, bir plugin ve eklenti kütüphanesi gibi bir şey olursa insanlar istediğini ekler ona göre yoluna bakar. mesela benim pluginin en uyumlu şekilde çalışabilmesi için benim kataloğu indirmek lazım. Bunun gibi ipucuları insanların işine yarar.
Farketmez hocam repo herzaman çıkmıyor lakin olanlari paylaşıyorum zatenSıradaki özellik şöyle olsa nasıl olur? Milleti eklenti karmaşasından kurtaralım.
Siz, ben, @patr0n , @Wiojelt gibi forumdaki geliştirici arkadaşların eklentileri ve @TheLastOne arkadaşımızın bulduğu çalışır halde Türkçe depoları bir merkezden (github repo üzerinde bir json bile olur) uygulama içine alalım, çıkaralım, yönetelim.
NuvioTR gibi bir şey çıksın ortaya.
Hem buradan paylaşıp hemde listeyi güncellersin hocamFarketmez hocam repo herzaman çıkmıyor lakin olanlari paylaşıyorum zaten
Fırsatim olmadi hocam çalışıyorum en kisa sürede yorum yazarim aksamlari bos oluyom ancaHem buradan paylaşıp hemde listeyi güncellersin hocam
Bu arada uygulama için bir yorum gelmedi.