NuvioTV-Test sürümü

geliyor apk üzerinde mouseun sağına tıkla waydroid ile çalıştır de apklar ekleniyor ama bu uygulamada 7 ve 8 eklenmedi bende full olanı ise hesap istiyor ..
7 ve 8 arm işlemci için, waydroid'e x86 veya 64 gerekebilir. Ya da waydroid'in arm çeviricisi var mıdır bilmiyorum.
En iyisi bir TV Box üzerinde denemek :)

Ben telefona yükledim mause ile çoğu ayarı yaptım filmler açıldı üstüne CS eklentleride ekledim onlarida gördü sadece cs eklentisnin bazıları geçince uygulamadan attı büyük ihtimalle telefonda yaptığım için suanlik.herssey mükemmel gözüküyor emeğinize sağlık ileride maille giriş olma şansı varmıdır teşekkür ediyorum
CS eklentilerinin Cloudstream'e özgü bazı davranışları sorun çıkartabilir ya da dediğiniz gibi mobil'de oluyordur. Zamanla çıkar ortaya.
Nuvio hesabıyla senkronize olayına sonra bakacağız.

7 ve 8 arm işlemci için, waydroid'e x86 veya 64 gerekebilir. Ya da waydroid'in arm çeviricisi var mıdır bilmiyorum.
En iyisi bir TV Box üzerinde denemek :)
android 13 ama normalde 8`in çalışması lazım ama olmuyor ama full sürümüde oluyor ama hata verdi bence oraya bakmak gerekebilir

Uygulama açılıyor, sizin sorununuz butonlara basamamak.
Mouse ile olmuyorsa klavyeyi kullanın. Select tuşu veya sağ/sol ok ile butona gelip enter'a basın.
tamam onuda denerim ama olacağını sanımıyorum çünkü normal QR kodunun olması gereken yerde hata veriyor denerim ve geri dönüş yaparım

tamam onuda denerim ama olacağını sanımıyorum çünkü normal QR kodunun olması gereken yerde hata veriyor denerim ve geri dönüş yaparım
O hatayı vermesi gerekiyor zaten :) En baştan beri söylüyorum, hesapsız giriş yapılacak diye.

Nuvio' nun katalog/yayın tabanlı yapısının yanında Cloudstream gibi site/yayın özelliğinin eklendiği test sürümüdür.
Yani sevip takip ettiğiniz bir siteyi eklentisi aracılığıyla katalog olarak kullanma imkanı sağlanmıştır.

Kurulum ayrı bir kimlikle yapıldığı için mevcut Nuvio kurulumunu, ayarlarını vb. etkilemez.
Bu sürüm gri Nuvio ikonu ve NuvioTest kimliğini taşır.

İlk açılışta ve sonrasında bir sunucuya bağlanmaz, hesap olmadan devam etmeniz gerekir.
3 adet plugin deposu ve 2 adet katalog ile gelir.
Uygulamayı ilk açtığınızda Uzantılar/Depolar'dan depoları yenilemeniz gerekir.

varsayılan plugin depoları: @manitux Manitux Nuvio Plugins, @ayruki izlelan, @patr0n patr0n Nuvio Eklentileri
varsayılan kataloglar: Nuvio Catalog Addon ve izlelan

Nuvio plugin olarak site/yayın özelliği şu an sadece Manitux Nuvio Plugins deposunda var. İlgilenen geliştirici arkadaşlar için örnek plugin deposu hazırlayıp buradan bildireceğiz.

Cloudstream eklentileri zaten yapısı gereği katalog olarak çalışacak durumdadır. Bu sürüme o özellik de eklenmiştir.

İstediğiniz diğer plugin/addon'ları "Telefondan Yönet" menüsü üzerinden kurabilirsiniz.

Şimdilik sadece Nuvio konusunda tecrübeli arkadaşların test etmesini rica ederiz.

indirme sayfası:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Android TV için genellikle: app-full-armeabi-v7a-release.apk

Ekli dosyayı görüntüle 33443
Ekli dosyayı görüntüle 33444
Ekli dosyayı görüntüle 33445
Ekli dosyayı görüntüle 33448
Ekli dosyayı görüntüle 33449
Ekli dosyayı görüntüle 33481
Hani genç kardeşlerimin çok kullandığı bir deyim var.
Onu söylemek geldi içimden,
''Yapıyorsun bu sporu'' üstad.
Şaka bir yana çok kullanışlı ihtiyaçları karşılayan ve keyifli bir program olmuş.
Eline gözüne aklına emeğine sağlık.
Dreamstar nova 2 box
herhangi bir sıkıntı yok

Not: Tüm işlemler bitince Canlı yayınlar için (vavoo ve spor kanalları ulusal kanallr gibi) aynı mantıkla ekleme şansı olur mu?

waydroid de sorunsuz çalışıyor waydroid üzerinden çalıştıracaklar için belirteyim klavye ile oluyor mouse üzerinde olmuyor ama sorunsuz çalışıyor emeği geçenlerin emeğine sağlık .

Elinize Sağlık

Hani genç kardeşlerimin çok kullandığı bir deyim var.
Onu söylemek geldi içimden,
''Yapıyorsun bu sporu'' üstad.
Şaka bir yana çok kullanışlı ihtiyaçları karşılayan ve keyifli bir program olmuş.
Eline gözüne aklına emeğine sağlık.
Dreamstar nova 2 box
herhangi bir sıkıntı yok

Not: Tüm işlemler bitince Canlı yayınlar için (vavoo ve spor kanalları ulusal kanallr gibi) aynı mantıkla ekleme şansı olur mu?
Teşekkürler. Kanal tarafında bir sürü uygulama var, gerek olur mu bilmiyorum.

Geri