Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

Siteye kayit olun orada sorun istek talep bölümü var oradan yazin bu eklenti icin yonetici cevaplıyor hemen

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Benim gibi Hazır katalog içerikli Koleksiyon kullanlar için sadece kaynak ve altyazı seçimi olması iyiymiş direk katalogları iptal edip depo serviso gibi kullan

Benim gibi Hazır katalog içerikli Koleksiyon kullanlar için sadece kaynak ve altyazı seçimi olması iyiymiş direk katalogları iptal edip depo serviso gibi kullan
Valla ister kaynakta görünsün ister katalogda adam ayar seçeneği koymuş ben siteleri kapattim kaynak olarak kullanıyorum

Tek sıkıntısı önünde arkasında flix tabiri bulunan kaynaklar ne kadar sure dayanabiliyor. Ama kapsamlı bisey olmuş

CvnFlix ve bizim HDFC kataloglarda posterler görünmüyordu. Sorunu çözüp Nuvio'ya da gönderdik. Kabul ederlerse bir sonraki versiyonlarda düzelir.

1791047880795.png

Nuvio (film/dizi uygulaması), Stremio’ya benzer şekilde çalışan bir medya platformudur. Film ve dizileri tek bir arayüzde toplayarak kullanıcıların farklı kaynaklardan içeriklere daha kolay erişmesini sağlar. Uygulama, içerikleri kategori ve arama sistemi üzerinden düzenli bir şekilde sunar ve izleme deneyimini daha pratik hale getirmeyi hedefler.
Temel mantığı, farklı platformlara tek tek girmek yerine içerikleri tek bir yerde toplamak ve hızlı şekilde izlenebilir hale getirmektir. Bu yüzden Stremio tarzı “toplayıcı/akış (streaming) merkezli” bir uygulama olarak değerlendirilebilir.

Nuvio uygulamasının kurulumunu anlattığım videoya aşağıda ki bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.
Uygulamada eklenti (addon), uzantı (plugin) ve koleksiyon (collection) hazırlayan herkesin eline emeğine sağlık, çok teşekkür ediyorum.

Önemli Uyarı!!!
1) Nuvio sitesinin arayüzü, güncellemelerle değişse bile kurulum mantığı aynı. Mantık değişmediği sürece kurulum videosu güncellenmeyecektir. Takıldığınız noktada sizlere DM üzerinden yardımcı olurum.
2) Uygulamayı Play Store'den kurduğunuz takdirde kısıtlamalarla karşılaşırsınız. Herhangi bir engele takılmamak için Github Sürümünü kurmanız gerekmektedir.

Video linki:

Nuvio'nun Web sitesine ulaşmak için

TR Dublaj İçerik İçin URL Adresleri ( Plugins-Uzantı )

Alt yazılı İçerikler İçin URL Adresleri ( Plugins-Uzantı )
@losmagandos Hocamın hazırladığı koleksiyonlara ulaşmak için
Arçelik A50 A B60 B
Marka TV'ye Nuvio yüklenebilir mi arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Arçelik A50 A B60 B
Marka TV'ye Nuvio yüklenebilir mi arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
SmartTV'lere uygulama kurmak biraz sıkıntı Android olsaydı kurulurdu yapmanız gereken Androidli bir box kutu alıp televizyona bağladiktan sonra istediğiniz her uygulamayi çalıştırabilirsiniz

Son düzenleme:
SmartTV'lere uygulama kurmak biraz sıkıntı Android olsaydı kurulurdu yapmanız gereken Androidli bir box kutu alıp televizyona bağladiktan sonra istediğiniz her uygulamayi çalıştırabilirsiniz
Teşekkür ederim

Merhaba ana sayfamdan izleme geçmişi kayboldu nasıl geri getireceğim? 🤔

Merhaba ana sayfamdan izleme geçmişi kayboldu nasıl geri getireceğim? 🤔
İzleme gecmisi derken izlemeye kaldığınız yerden devam et sekmesindenmi bahsediyorsun? Eğer oysa ayarlar görünüm icinde izlemeye devam et ayari var belki oradan birseyi kapatmis olabilirsin bir kontrol et

merhaba video izleyerek kurulum aşamalarını gerçekleştirdim. filmler ve diziler geliyor ama oynat dediğimde hata alıyorum. hatayı nerede yaptığımı yazarsanız sevinirim.addons.pngcollections.pngplugins.pngkaptains.pngoynat.jpeg

merhaba video izleyerek kurulum aşamalarını gerçekleştirdim. filmler ve diziler geliyor ama oynat dediğimde hata alıyorum. hatayı nerede yaptığımı yazarsanız sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 33316Ekli dosyayı görüntüle 33317Ekli dosyayı görüntüle 33318Ekli dosyayı görüntüle 33319Ekli dosyayı görüntüle 33320
Tek bir eklentide sonuç arıyor ve bulamıyor. Plug-inleriniz aktif değil sanırım, menüdeki içerik ve keşif bölümünde plug-inlerin aktif olup olmadığını gösteren bir seçenek var, kontrol edin

Tek bir eklentide sonuç arıyor ve bulamıyor. Plug-inleriniz aktif değil sanırım, menüdeki içerik ve keşif bölümünde plug-inlerin aktif olup olmadığını gösteren bir seçenek var, kontrol edin
kontrol etmem gereken yeri bulamadım yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-10-04 at 01.06.39.jpeg
    WhatsApp Image 2026-10-04 at 01.06.39.jpeg
    87.4 KB · Görüntüleme: 3

Geri