Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

@Massacre47 hocam bu nuvioda film felan indiremiyoz mu indirilenler klasörü var indirme yeri yok harici bir ayari mi var dun kurcalarken dikkatimi cekti cs'de böyle değil

Ayruki hocam novio el atmanı isteriz isteriz ve rica ederiz tşkde ederiz sağ olun var olun😁🙏

Söyle bir github turu atiyordum denk geldim 😁
Arkadaş sen nasıl gezip denk geliyorsun, ben dün en az 1,5 saat bakındım doğru düzgün birşey bulamadım. sen bunları nerden buluyorsun sırrı ne. yada bir ayar var mı :geek:

Arkadaş sen nasıl gezip denk geliyorsun, ben dün en az 1,5 saat bakındım doğru düzgün birşey bulamadım. sen bunları nerden buluyorsun sırrı ne. yada bir ayar var mı :geek:
Siz eskilerde ariyonuz ben yenilerde 😁

aslında star lar feed e düşüyor bende ordan görüyorum hep
Artik kendinizde bulabilirsiniz konusunu actim.

@Massacre47 hocam eklenti,plugin bulma rehberi hazirladim konuya yarari olabilir senin.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

@Massacre47 hocam bu nuvioda film felan indiremiyoz mu indirilenler klasörü var indirme yeri yok harici bir ayari mi var dun kurcalarken dikkatimi cekti cs'de böyle değil
Hocam nasıl film indirilir bilmiyorum, bu vakte kadar da hiç denemedim. Bu konuda yeterli bilgi sahibi olmadığım için yardımcı olamayacağım.
@Massacre47 hocam eklenti,plugin bulma rehberi hazirladim konuya yarari olabilir senin.

Paylaşımınız için teşekkür ederim, biraz sonra ilk sayfada editlenen mesajlara eklemiş olurum.

Hocam nasıl film indirilir bilmiyorum, bu vakte kadar da hiç denemedim. Bu konuda yeterli bilgi sahibi olmadığım için yardımcı olamayacağım.

Paylaşımınız için teşekkür ederim, biraz sonra ilk sayfada editlenen mesajlara eklemiş olurum.
Ben buldum hocam kendi yontemimle indirmeyi hdhub gibi film boyutunu gösteren eklentilerde ise yarıyor patron4k dada ise yarar sanirim diger eklentilerde denedim olmadi indirme yapmak icin kaynaklar kisminda iken kaynağın uzerine basili tutunca indir sekmesi geliyor mesela

1000007847.jpg

Son düzenleme:
Ben buldum hocam kendi yontemimle indirmeyi hdhub gibi film boyutunu gösteren eklentilerde ise yarıyor patron4k dada ise yarar sanirim diger eklentilerde denedim olmadi indirme yapmak icin kanyaklar kisminda iken kaynağın uzerine basili tutunca indir sekmesi geliyor mesela

Ekli dosyayı görüntüle 32804
Nasıl film indirilir sorusunun da cevabını sayenizde öğrenmiş oldum :) konuya bunu da ekliyorum.

İndirdiğinizde alt yazı geliyor mu?
Henüz tam bir film indirmedim sadece iniyor mu diye baktim inen sey bu arada ayarlar indirilenler klasöründen anlik takip edebilirsiniz kütüphanede gözükmüyor kaynağın icine gömülüyse altyazi geliyordur muhtemelen

1000007853.jpg

hocam biri bana yardımcı olsun rica ediyorum, torrentio gibi eklentileri nasıl eklerim nuvioya? ve bu konu başlığında sinewix eklentisini kurduğumda sadece sinewix'e ait şeyler çıkıyor uygulama keşfetinde film önerileri bile çıkmıyor. Onca apk yüklemişimdir stremioyu a dan z ye bilirim bu nuvıo yu bır turlu anlamadım

hocam biri bana yardımcı olsun rica ediyorum, torrentio gibi eklentileri nasıl eklerim nuvioya?
Torrentio'dan daha iyileri var, penguplay 4KHDhub. Ama illaki eklemek isterseniz torrentio'nun yapılandırma sayfasından eklentiyi yapılandırıp ekleyebilirsiniz diye biliyorum.
ve bu konu başlığında sinewix eklentisini kurduğumda sadece sinewix'e ait şeyler çıkıyor uygulama keşfetinde film önerileri bile çıkmıyor
Keşfet yerine koleksiyonları kullanmayı deneyin, aynı sorun bende de var. Keşfet menüsünde sadece Sinewix içerikleri çıkıyor.

hocam biri bana yardımcı olsun rica ediyorum, torrentio gibi eklentileri nasıl eklerim nuvioya? ve bu konu başlığında sinewix eklentisini kurduğumda sadece sinewix'e ait şeyler çıkıyor uygulama keşfetinde film önerileri bile çıkmıyor. Onca apk yüklemişimdir stremioyu a dan z ye bilirim bu nuvıo yu bır turlu anlamadım
Ben soyle kullanıyorum bu sitedeki streamio eklentisiyle siteye gidip installa basarsaniz direk nuvio eklentiler kismina kuracaktır film izleme ekraninda kaynaklarinda gözüküyor sadece

1000007855.jpg

Son düzenleme:

Geri