Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

Klasik kataloglar yerine özelleştirme yapabileceğiniz, dinamik katalogları öneririrm.
Benim kullandığım Xperience -
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Hem AI ile analiz yapıp önerilerde bulunuyor, hem de doğrudan koleksiyon bile oluşturmanıza da olanak sağlıyor.
Tavsiye ederim.

Klasik kataloglar yerine özelleştirme yapabileceğiniz, dinamik katalogları öneririrm.

Hem AI ile analiz yapıp önerilerde bulunuyor, hem de doğrudan koleksiyon bile oluşturmanıza da olanak sağlıyor.
Tavsiye ederim.
Hocam Emülatör kurdum Nuvio fakat eklenti plugin filan girdim ama anasayfa gelince bir şey çıkmıyor yine eklenti yükle vs. diyor bunun kurulumu hangi eklentileri plugins nasıl yapacağız tam anlamadım detaylı anlatma şansınız var mı? ve bu eklentiler içerisinde Anizium Dizipal tarzı siteler bulunuyor mu?

Nuvio katalogları site içeriği sağlamaz arkadaşlar. TMDB/IMBD üzerinden güncel film/dizi içeriği çeker sadece.
Ayrıca Nuvio play store üzerinden yüklediyseniz, bildiğim kadarıyla addons/plugins ekleme ekranı gelmiyor. Github üzerinden yüklemek gerekiyor.

İçeriklerin görünmesi, içeriği oynatabileceğiniz anlamına gelmez. İçerik sağlayan bir addon/plugin kurmanız gerekiyor.

Nuvio katalogları site içeriği sağlamaz arkadaşlar. TMDB/IMBD üzerinden güncel film/dizi içeriği çeker sadece.
Ayrıca Nuvio play store üzerinden yüklediyseniz, bildiğim kadarıyla addons/plugins ekleme ekranı gelmiyor. Github üzerinden yüklemek gerekiyor.

İçeriklerin görünmesi, içeriği oynatabileceğiniz anlamına gelmez. İçerik sağlayan bir addon/plugin kurmanız gerekiyor.
Bende bunları sormuştum hocam zaten kurulumu eklenti plugin kurulumu vs. çünkü eklenti ve plugin kurunca ıd eksik filan diyor kurulunca anasayfa yine boş gözüküyor.

Bende bunları sormuştum hocam zaten kurulumu eklenti plugin kurulumu vs. çünkü eklenti ve plugin kurunca ıd eksik filan diyor kurulunca anasayfa yine boş gözüküyor.
Hocam büyük ihtimalle plugini addonsa eklemeye çalışıyorsunuz

Doğrudur, marketten yüklediğim Nuvio da addons/plugins devre dışı olduğu için kullanamadım ve github üzerinden yükleme ile tam kullanım sağlayabildim.

hocam bende film kapakları izlemye devam et kısındaki filmin örseli kısaca görseller yüklenmio boş bi şekilde kalıo bi bilginiz var mıdır ?

hocam bende film kapakları izlemye devam et kısındaki filmin örseli kısaca görseller yüklenmio boş bi şekilde kalıo bi bilginiz var mıdır ?
goodbyedpi yapıyomuş kullanan varsa haberi olsun

Mi Tv Stick ve dizüstünde kullandığım Android TV X86 da baktım bende normal görünüyor, kullandığınız cihaza özel bir durum olabilir ancak deneyimli arkadaşlar çözümü yazacaklardır.

Edit: Kısa sürede çözmenize sevindim...

@Massacre47 Hocam bu altyazı senkron olayını çözemezmiyiz her bölümde altyazı seçeneği aktif gelmiyor seçmek gerekiyor ve hep senkron kaymış oluyor sahneyi yakalyıp text tıklasam bile düzelmiyor.

@Massacre47 Hocam bu altyazı senkron olayını çözemezmiyiz her bölümde altyazı seçeneği aktif gelmiyor seçmek gerekiyor ve hep senkron kaymış oluyor sahneyi yakalyıp text tıklasam bile düzelmiyor.
Normalde altyazı ayarlarınız doğru yapıldı ise altyazı seçeneği aktiftir ( hiç bir altyazı yoksa gelmemesi normaldir tabii).
Ben senkron sorunu çok yaşamıyorum, senkronu tutmayan bir altyazı bazen sık sık senkron gerektirebilir, sürüm farklılığı,oynatma karesi farklılığı nedeni ile,bu nedenle pek çaresi yok.
Senkronlu altyazı bulamıyorsanız kullandığınız altyazı eklentileri yetersiz olabilir belki.

Bu konu sayesinde nuvioyu kurdum gayet mükemmel çalışıyor. İndirilenler kısmı var istediğimiz bölümün üstüne gelip indirme yapabiliyormuşuz ama hangi film veya dizide denesiysem "bu formatta indirme desteklemiyor" uyarsı aldım acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Kurulum bilgileri için çok teşekkür ederim

Tavsiye ederim.
Bunu kataloğu nasıl ekliyeceğimi anlamadım.bu adresi mi yazıcam eklentilere.denedim olmadı

Hocam alt yazı senkronunun çözümü için videolu anlatım rehberim mevcut, senkron sorununun sebebi @tıngırmıngır hocamın dediği gibi.
sürüm farklılığı,oynatma karesi farklılığı nedeni ile,bu nedenle pek çaresi yok.
Sürekli olarak Türkçe'yi seçmekten ötürü yorulduysanız uygulama Ayarlarında "Tercih Edilen 1. Alt yazı dili"ni Türkçe olarak seçebilirsiniz. Bu sayede ilgili içeriğin Türkçe alt yazısı mevcutsa sizin için otomatik Türkçe dilini seçmiş olacaktır.

Bunu kataloğu nasıl ekliyeceğimi anlamadım.bu adresi mi yazıcam eklentilere.denedim olmadı
Siteye girip üye olun. Gerekli düzenlemeleri yapın. En sonda size özel adres verecek. Hatta nuvio hesap bilgilerinizi girerseniz sizin yerinize eklentiyi de kendisi kuracak.

İnşaat nasıl gidiyo arkadaşlar. İlerleme varmı. Anahtarlar kış gelmeden teslim edilir mi?. Millet karda kışta çatısız kalmaz umarım 🤭

Siteye girip üye olun. Gerekli düzenlemeleri yapın. En sonda size özel adres verecek. Hatta nuvio hesap bilgilerinizi girerseniz sizin yerinize eklentiyi de kendisi kuracak.
Anladım,teşekkür ederim geri bildirim için
Site türkçe olmadığı için vaz geçtim

İnşaat nasıl gidiyo arkadaşlar. İlerleme varmı. Anahtarlar kış gelmeden teslim edilir mi?. Millet karda kışta çatısız kalmaz umarım 🤭
İnşaatta sıkıntı var hocam, maaşlar ödenmediği için ırgatlar grev yapıyor :ROFLMAO:

Çıkan içeriklerin çoğunda Oynatma Hatası Kaynak Hatası alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir?

Geri