nuvio nasıl kullanılır

kenan0303

Paylaşımcı
Puan 37
Çözümler 0
@kenan0303
Arkadaşlar kusura bakmayın Ben bu nuvia uygulamasını kullanmayı öğrenemedim Bir sürü bölüm var koleksiyon var eklenti var uzantı var Birisi bana ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatabilir mi

--

Nuvio Basit Kurulum Rehberi

1 - Nuvio.tv Sitesinden mail ve şifre İle kayit olun.

2 - Hangi cihazda kullanacaksaniz Nuvio Apk onu indirin ve kurun. (Githubta Mevcuttur Bütün Sürümler)

3 - İndirdiğiniz uygulamayi acip kayit olduğunuz mail ve sifreyi girin .

4 - Ayarlara basin içerikler bölümünde 2 baslik vardir Eklentiler (Addons) ve Uzantilar (Plugins) seklinde.

5 - Eger ana sayfanizda icerikler gözükmüyorsa asagida verdiğim katalog linkini "Eklentiler" Url yazan yere kopyalayip kaydetin. Artik ana sayfada icerikler gozukecektir.

6 - Film - Dizi izlemek icin kaynağa yani uzantilara ihtiyacınız vardir. Forumda uzantı (Plugins) Gelistiren Arkadaşların Konusu Var İzlelan,Manitux vs gibi bunların konularindan linkleri alip ayarlar uzantılar kısmına linkleri url yazan yere kopyalayip kaydetin.

7 - Artik depolar "uzantilar" eklendiğine gore herhangi bir filme bastiginizda kaynaklar cikacaktir.

Not : nuvio cloudstreamdaki gibi calismaz direk sitenin yüklediği video kaynaklarını görür siteler nerde diye arastirma yapmayin .

8 - Eklentiler Dizilere , Filmlere Destek Saglar Atıyorum Altyazi Eklentisi Yoksa Altyazı Cikmaz Filmde. Yada Ana Sayfanızda Bir İcerik Gözükmüyorsa Yine Eklentilere Kurulmasi Gerekiyor Olabilir.

Önemli Not : Eklentiler ve Uzantilar Ayri Calisir Düzgün Yere Kurduğunuza Emin Olun

Nuvio Stock Katalog Linki (Ayarlar - İcerikler - Eklentilere Kur)

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Geri