Nuvio Kurulumu Resimli Anlatım - Tv Box ve Android TV için

kraptor couldstream çalışıyor ama bunda çalışmıyor nedense türkçe eklentisi yokmu şahane bir video

En az bir adet Collection yüklemek zorundamıydık

Güzel paylaşım için teşekkürler

Eklenti Cilimoon=
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

IMDB parential guide
Ratings for *** & nudity, violence, profanity, alcohol & drugs, and frightening scenes.

Tvbox için Nuvio da en stabil ve zengin eklenti hangisi.kullanan arkadaşlar linkini yazabilir mi?

Forumdan bir arkadaşımızın harika bir eklentisi var. Konu linkini bırakıyorum, Türkçe eklenti arayanlar mutlaka eklesinler.

Paylaşım için teşekkürler

Forumdan bir arkadaşımızın harika bir eklentisi var. Konu linkini bırakıyorum, Türkçe eklenti arayanlar mutlaka eklesinler.

Öneri için teşekkürler

Harika, oldu.
İlk mesajdaki anlatımıma da resimli olarak ekledim.
Teşekkürler.
hocam emeğine sağlık iyi güzel olmuş ama biraz yetersiz arşiv ve yeni güncel çıkan filmler yok örnek xxx bir sitede olan film yeni çıkan film olark belirtiyim bu programda çıkmıyor farklı repo seçeneği varmı repolar yetersiz kalmış olabilirmi?

hocam emeğine sağlık iyi güzel olmuş ama biraz yetersiz arşiv ve yeni güncel çıkan filmler yok örnek xxx bir sitede olan film yeni çıkan film olark belirtiyim bu programda çıkmıyor farklı repo seçeneği varmı repolar yetersiz kalmış olabilirmi?
Plugin sahibi Her kaynağı eklemiyor, Çünkü içeriklerin kaynaklarda eşleştirme ve filtreleme yapılması gerekiyor. Gerekiyor ki doğru film, dizi açılsın.

Yoksa önünüze gelen Uzantıyı ekleyip listenizi zenginleştirebilirsiniz. Ama karşınıza ne çıkar bilemem.

Hocam film ismi alabilir miyim mümkünse? Bakmak isterim

Dostumız yeni kaynaklar eklemiş. Kaynak sayısı 26 oldu.

Kaynakları güncellemek için.

Ayarlar, içerik ve Keşif , Uzantılar, Depolar kısmında işaretli yere dokunun kaynak sayısı güncellenecektir.

Resimli anlatım sayesinde çalıştırabildim, teşekkürler

1. Öncelikle Telefonunuza Google Play Storeden Nuvio uygulamasını İndirin ve kayıt olun.
(Kayıt Çok Kısa Sürüyor) Sonra TV ile eşleştirilecek.

2. TV'nize Google Play Storeden Tarayıcı uygulamasını indirin.

3. İndirdiğiniz Tarayıcıdan, Televizyona Nuvio indirmek için nuvio.tv adresine gidin.

4. İşaretle gösterilen TV kısmını ve sonrasında Android Tv Apk seçeneğini seçiniz.

5. Açılan sayfadan, Cihazınızın Özelliklerini Bilmiyorsanız, Universal olanı seçiniz Otomatik uyumlu sürümü yükler.

Kurulum yaparken Basit ve Gelişmiş olarak iki seçenek sunar. Gelişmiş olanı seçiniz.

6. Uygulamayı açınız Ayarlar İçerik ve Keşif Bölümüne giriniz.

a) Eklentiler Bölümüne

b) Uzantılar Bölümüne

Satırlarını yapıştırınız.

7. Film İçeriğini Türkçe Görüntülemek için.

Plugin Geliştiren Ayruki Nickli Arkadaşımıza da koşulsuz desteği için teşekkür ederiz.

İyi seyirler...
teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler hocam.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri