Nuvio için Manitux Türkçe içerik sağlayıcı eklentileri

Forumda daha önce küsen vazgeçen geliştiricileri görünce niye böyle yapıyorlar diye merak ediyordum. Ama senin gibiler karşımıza çıktıkça onları daha iyi anlıyorum şimdi.

Bir sorun görürsen forumdaki konuya yazarsın, olmadı github'a yada hiç olmadı dm ile haberleşirsin. Geliştirici de buna göre sorunu düzeltir, seninde elinde ayağında patlama olmaz.
Armut piş ağzıma düş deyip bekleyeceksin, yapılanı saçma sapan eleştireceksin. Olmaz öyle. Burada maaşlı çalışan amelen yok.

Aslında senin gibilere kullanıcıların tepki vermesi lazım. Senin gibi fikri var zikri yoklar yüzünden en çok onlar mağdur oluyor.
Mesajlarına bakarsan zaten negatif basıyor ben eklenti yapanların sakince bu tarz şeylere cevap vermesini takdir ediyorum ben yapıyor olsam yaparım güncelledikçe ilk sayfada paylaşırım ben de çalışıyorsa zaten nasıl kurulum yapılıyor apk veya eklenti herhangi konuda bilgisini verip geçerim

üstad eline sağlık hemen ekliyorum. Nuvio için yeni bi sayfa daha.

Mesajlarına bakarsan zaten negatif basıyor ben eklenti yapanların sakince bu tarz şeylere cevap vermesini takdir ediyorum ben yapıyor olsam yaparım güncelledikçe ilk sayfada paylaşırım ben de çalışıyorsa zaten nasıl kurulum yapılıyor apk veya eklenti herhangi konuda bilgisini verip geçerim
Sinirlerin yıpranmaması için galiba en iyisi dediğiniz gibi yapmak :)

Forumda daha önce küsen vazgeçen geliştiricileri görünce niye böyle yapıyorlar diye merak ediyordum. Ama senin gibiler karşımıza çıktıkça onları daha iyi anlıyorum şimdi.

Bir sorun görürsen forumdaki konuya yazarsın, olmadı github'a yada hiç olmadı dm ile haberleşirsin. Geliştirici de buna göre sorunu düzeltir, seninde elinde ayağında patlama olmaz.
Armut piş ağzıma düş deyip bekleyeceksin, yapılanı saçma sapan eleştireceksin. Olmaz öyle. Burada maaşlı çalışan amelen yok.

Aslında senin gibilere kullanıcıların tepki vermesi lazım. Senin gibi fikri var zikri yoklar yüzünden en çok onlar mağdur oluyor.
Hocam elestirinin bile düzgünü üsluplu olanı makbuldur adam bir teşekkürü cok görüyor eline sağlık demek ne kadar zor olabilir? gelir gelmez bu nasil bir dil anlayışıdır begenmiyorsan kullanma kimse zorlamiyor

eline koluna emeğine sağlık ustam gelişime açığız her zaman :)

Sinirlerin yıpranmaması için galiba en iyisi dediğiniz gibi yapmak :)
Ben mesela mesajlara girip profile bazen bakıyorum aynı kişi nereye ne yazmış özellikle mesaj sayısı az olunca en temizi dediğim gibi apk veya eklenti veya depo ne yapıyorsam konumu açarım mesajımı yazarım nasıl kullanılıyor zaten kendim de kullanımı o şekilde yaptığım için ilk mesaj da yazarım atıyorum depo içinde 20 eklenti mi var 20 si de çalışmıyorsa o zaman zaten ben de fark ederim ve ona göre güncellerim onun dışında gerisi kendini yıpratmak bu tüm konular için de böyle öteki türlü suyu çıkıyor

Cloudstream eklentileri reposunda olduğu gibi az ve öz içerik olacak. İki repo paralel olarak geliştirilip güncellenecek.
Şu an 1 adet eklenti mevcut, zamanla güncellenecek.

Nuvio'ya plugin olarak eklemek için url:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Diğer projeler için:

Ekli dosyayı görüntüle 32806
Çok sağol usta. Hemen ekliyorum.
⁰

Eline sağlık

Hocam ellerinize sağlık, sizi Nuvio mecrasında görmek mutlu etti beni. Sayenizde nuvio daha da güzel olacak.

Teşekkürler, elinize sağlık.

Hocam elinize sağlık ilk fırsatta denicem.

Cloudstream eklentileri reposunda olduğu gibi az ve öz içerik olacak. İki repo paralel olarak geliştirilip güncellenecek.

Diğer projeler için:

ne zamandır hararetle bekliyordum üstad eline emeğine sağlık

Teşekkürler

Diğer projeler için:

Sağol üstad çok teşekkür ederim. Paylalımlatın hep kaliteli. Eline yüreğine sağlık.

Buda senin cs depon gibi olmasında.elimizde patlamıştı o
Cs depo çalışıyor. Siteler değişti. Kısa bir süre bağlantı hatası verdi. Misal ben sordum sağolsun düzeleceğini söyledi. Kısa bir süre sonra da düzeldi. İfade tarzınız yüzünden bir çok repo geliştirici bıraktı. Sizin gibilerin derdi nedir. İnsanlar tüm yaşamını bırakıp bedava izleyeceğiniz repolar için bilgisayar başında güncelleme yapması mı.

Geliştirici arkadaşın emeğine sağlık Türkçe kaynak konusunda çabalarınızın devamını dilerim iyiki varsın

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri