Öneri ''NouTube-Desktop'' Windows İçin Reklamsız YouTube

tekkan

Müdavim
Konular
123
Selamlar

Test edilmiştir, reklamsız çalışmaktadır. Hesap bilgilerinizi girerek oturum açabilirsiniz.

NouTube-Desktop​

YouTube ve YouTube Music tek bir uygulamada. Reklam yok.

NouNou1Nou2

İndirme:

Son düzenleme:
Youtube aynısı bir fark göremedim

Selamlar

Test edilmiştir, reklamsız çalışmaktadır. Hesap bilgilerinizi girerek oturum açabilirsiniz.

NouTube-Desktop​

Ekli dosyayı görüntüle 12081Ekli dosyayı görüntüle 12082Ekli dosyayı görüntüle 12087

İndirme:

Eline Saglik Tekkan Kardesim

çaliştiriken yönetici olarakmı çalıştırmamız gerekıyor bazı uygulamalar için geçerli olabılıyor o yüzden soruyorum

Selamlar

NouTube-Desktop​

Ekli dosyayı görüntüle 12081Ekli dosyayı görüntüle 12082Ekli dosyayı görüntüle 12087

İndirme:

Reis ellerine sağlık

Tarayıcı üzerinden açılmazmı
bu masaüstü uygulaması illa tarayıcı kullanacağım derseniz brave tarayıcıyı tavsiye ederim. chrome kullanıyorsanuz ublock lite eklentisini kurabilirsiniz. firefox tabanlı tarayıcılar için ublock origin ve adguard kurarsanız reklam görmezsiniz.

bu masaüstü uygulaması illa tarayıcı kullanacağım derseniz brave tarayıcıyı tavsiye ederim. chrome kullanıyorsanuz ublock lite eklentisini kurabilirsiniz. firefox tabanlı tarayıcılar için ublock origin ve adguard kurarsanız reklam görmezsiniz.
Tamam

Selamlar

NouTube-Desktop​

İndirme:

Teşekkürler hocam ellerin dert görmesin.

eline sağlık @tekkan bende bi ara freetube kullanmıştım o da açık kaynak kodlu windows için olanını ama çok verim alamamıştım bir bunu deneyeyim
FreeTube Feed   digitec galaxus judma

Geri