Nothing Phone 3A 8 GB 128 GB

Cemzell

Paylaşımcı
Puan 94
Çözümler 0
@Cemzell
Nothing Phone 3A 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili) Siyah 128 GB

Ağustos ayı sonuna kadar n11 de 5000TLlik kupon veriyor 20.000 TL ye geliyor. Bu fiyata bu özelliklerde başka seçenek yok.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

İhtiyacı olanlar bu fırsatı kaçırmasın
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
bence ok telefon
Galibi İngilizlerin

bence ok telefon
Galibi İngilizlerin
Nothing Phone, merkezi Londra, İngiltere (Birleşik Krallık) olan Nothing teknoloji şirketine aittir. Marka, OnePlus'ın da kurucu ortaklarından olan Carl Pei tarafından 2020 yılında kurulmuştur.

Bende öncek model olan 2a var, 12 GB ram 256 mb dahili hafıza. Bu daha yeni model ama biraz kırpılmış. 8/128 seçmişler bu kez.
Bir de ürün tanıtımlarında nothing Türkiye garantili diyor ya, öyle bir yer yok, tek muhatap dist. olan evophone. Cmf üreten işletme ile işiniz yok
1000141819.png

Bu firmalarin gelismeye ihtiyaci var henüz yeniler alsak muhatap bulamayiz telefona birsey olsa birde telefonun arkasi cok tuaf gorunuyor icime sinmiyor bu markalar teşekkürler yinede

Bu firmalarin gelismeye ihtiyaci var henüz yeniler alsak muhatap bulamayiz telefona birsey olsa birde telefonun arkasi cok tuaf gorunuyor icime sinmiyor bu markalar teşekkürler yinede
Evofone var arkasında, ülkedeki telefonların yarısını bu adamlar getiriyor nerdeyse

Evofone var arkasında, ülkedeki telefonların yarısını bu adamlar getiriyor nerdeyse
Evofone xiaominin arkasindakiler degilmi evefone hakkinda bir ton sikayet var xiaomi disinda diger markalari pek takmiyor gibiler bilemedim alacaklara hayirli olsun

Evofone xiaominin arkasindakiler degilmi evefone hakkinda bir ton sikayet var xiaomi disinda diger markalari pek takmiyor gibiler bilemedim alacaklara hayirli olsun
Evet o firma. Çok satanın çok şikayeti olur hocam. Yıllarca beyaz eşya sektöründe çalıştım . Ülkede en çok satan markada. Aynı zamanda şikayet varda en çok şikayeti olan :)

Bu telefon markasının tasarımı bana çok garip geliyor. Param olsa da almam noktasında garip hatta. Ama ülkemiz şartlarında bu fiyata bu işlemcili bir telefon iyi gibi geldi. (İyiden kastım göreceği bir kıyaslamadır. Maliyet-satış analizi farklı bir şey. Malum bizde hiçbir şey normal değil.)

Ben esime aldım çok memnunuz

Geri