Normal TV kanallarında sinyal ve kalite seviye düşüklüğü

hanci

Üye
Konular
11
Onvo TV de televizyon yer değişikliği yaptım ek kablo ekledim f connektor kalite sinyaller düştü kanallardan kalite yükseliyor düşüyor aynı sekil sinyalde kablo uçlarını inanılmaz titizlikle yaptım nasıl yapilir videolarını izleyerek yaptım ama sonuç olumsuz bu sorunuma cevap bulamadım Belki bir yardımı olan dokunur diye yazdım konu ile alakalı değil ise kusura bakmayın kolaylıklar diliyorum herkese şimdiden teşekkürler

Onvo TV de televizyon yeri değişikliği yaptım ek kablo ekledim f connektor kalite sinyaller düştü kanallardan kalite yükseliyor düşüyor aynı sekil sinyalde kablo uçlarını inanılmaz titizlikle yaptım nasıl yapilir videolarinj izleyerek bu sorunuma cevap bulamadım Belki bir yardımı olan dokunur diye yazdım konu ile alakalı değil ise kusura bakmayın kolaylıklar diliyorum herkese şimdiden teşekkürler
Sonradan eklediğin kabloda sıkıntı olabilir, elinle eğip bükerek temassızlık var mı kontrol edebilirsin. Sinyalde değişiklik oluyorsa kabloda sorun var demektir.

Sonradan eklediğin kabloda sıkıntı olabilir, elinle eğip bükerek temassızlık var mı kontrol edebilirsin. Sinyalde değişiklik oluyorsa kabloda sorun var demektir.
Teşekkür ederim evet her kabloya temas da görüntü gelip gidiyor kabloyu da yeni aldım ama demekki sorun orda kalite de sinyal de ondan gidiyor anlaşılan

Teşekkür ederim evet her kabloya temas da görüntü gelip gidiyor kabloyu da yeni aldım ama demekki sorun orda kalite de sinyal de ondan gidiyor anlaşılan
Kabloyu değiştirip sonucu tekrar yazın, düzelmezse çözüm bulunur sıkıntı etmeyin.

Evet benim uzmanlık alanım soru 😅 yardımcı olalım

Eklediğiniz kablo ile önceki kablo kalitesi aynı değilse sorun çıkabilir. F kontekkörü kontrol edin. Konnektörler bile kailtelerine göre çeşit çeşit oldu. Durumu kontrol edin. Yardımcı olamaya çalılaşım.

Eve geldiğimden beri ugrasiyorum sorunu buldum Kablolardan dışarıdan gelen merkezi sistemden çektim kabloyu dışarı aldım tvyi çalıştı artık hafta sonu dışardan hat cekecegim eve çok teşekkür ederim emeklerine ve ilgi alakaniza hayırlı akşamlar

Eve geldiğimden beri ugrasiyorum sorunu buldum Kablolardan dışarıdan gelen merkezi sistemden çektim kabloyu dışarı aldım tvyi çalıştı artık hafta sonu dışardan hat cekecegim eve çok teşekkür ederim emeklerine ve ilgi alakaniza hayırlı akşamlar
Çözebilmenize sevindim (y)

Geri