NEZTSTAR TV BOX Resim sorunu

Gezer

Üye
Konular
2
İyi günler,
Yeni aldıgım, Nexstar 4 K tv boxda, yüklediğim galeriye resimler atamıyorum. Tlf bluetoht la baglatı kuruyorum Yolla deiğimde cıhazda tlf bağlantısı kopuyor, tekrar kendisi bağlandı yazıyor. Yardımcı olurmusunuz..

Fırma ıle yazıstıgımda, bır cok yol denettıler, en sonunda İzmi Teknik servisine yönlendirdiler. Servisde konuya yabancı olunca, ısraraım le, fırma ıle watsaap üzerinden görüşdü, verilen cevap şu oldu." Bu cıhaz( gogle tv, lısanslı bir cıhazdır. Bunlara harıcen resım, müzeik vs yuklenemez." Bunu ögrenmem 3 gunume ve servıse kadar gitmeme mal oldu.

Google fotoğraflar uygulaması boxta çalışıyor ise aynı uygulamayı telefonada indirip senkronize yaparsanız muhtemel sorununuz çözülecektir.

Tesekkur ederim. Ben, ayrıca, dıger anfroıd box lardaki gibi , resım galerisıne resım atmak ıstemişdim. Ama , bu cıhaz lisanslı oldugundan buna izin vermiyormuş.

Google tv cihaz hafızası dolmasın diye tüm cihazlarda bu özelliği kapatmış hatta harici yakacağın usb belleği dahili hafıza olarak kullan yapınca o usb belleği çıkarıp bilgisayara takınca görmüyor formatlamadan herhangi bir işleme izin vermiyor. ancak harici usb belleğin içine atar harici olarak kullanırsın

bu uygulamayı kurcalamanı öneririm.ftp mantığı ile tv box cihazına herşeyi yükleyebilirsin

Geri